با چند ساعت غیبت دیگر را از مبلغ دریافتی از معامله انجام شده را کم کردند، میتوان اقدام قانونی نمود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۳ #84483590

باسلام
من یه قرار داد پارسال با صاحب املاک بستم با ۴۰ درصد از حق کمیسیون هر معامله در قرار داد ذکر شده در هر ساعت غیبیت و اطلاع ندادن به مدیر عامل + اثر انگشت ورود و خروج ۱۰۰ هزار تومان کسر گردد.
ایشان کلامی به من گفتند شما هروز صبح یه ساعت دیر تر میتوانید بیایید و در بحث اعتماد مکتوب نکردیم و دفتر اثر انگشت ورود و خروج ندارد و دفتر حضور غیاب نزد خود شخص است. حال ساعاتی که کلامی توافق کردیم را با چند ساعت غیبت دیگر را از مبلغ دریافتی از معامله انجام شده را کم کردند.
ایشان همچنین از اول قرارداد به کلامی گفتند شریکی برای من گذاشتند نفری ۲۰ درصد دادند تا الان.
من سفته ۳۰ میلیونی نزد ایشان دارم ایا دستم به جایی میرسد شکایت کنم
لطفا کسی میدونه راهنمایی کنه
باتشکر

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : فرض موارد مفرض : قرارداد صحیح اما شرط باطل است زیرا بطور مبهم شرط قرارداده شده : ابهامات
الف: غیبت در چه زمانی
ب: غیبت از چه کاری
ج: غیبت موجه یا غیر موجه
د: غیبت حد اقل و حد اکثر به چه میزان
ه: نسبت به چه مبلغی یکصد هزار تومان کسر میگردد
و الی چندین ابهام دیگر
و اما در مورد سفته ها : ابتدا اظهارنامه ایی با موضوع استرداد اوراق بهادار ( سفته ها ) با قید شمارهای سفته و ذکر امانی بودن آنها برای ایشان ارسال نایید و سپس در صورت عدم استرداد با موضوع استرداد سفته امانی از ایشان طرح دعوی نمایید

گفتارشفاهی معنا ندارد یا به اصطلاح حرف لای پرونده نمیره دوست عزیز تنها درصورتی مورد قبول است که برای شما شهادت بدهند

بسمه تعالی : فرض موارد مفرض : قرارداد صحیح اما شرط باطل است زیرا بطور مبهم شرط قرارداده شده : ابهامات
الف: غیبت در چه زمانی
ب: غیبت از چه کاری
ج: غیبت موجه یا غیر موجه
د: غیبت حد اقل و حد اکثر به چه میزان
ه: نسبت به چه مبلغی یکصد هزار تومان کسر میگردد
و الی چندین ابهام دیگر
و اما در مورد سفته ها : ابتدا اظهارنامه ایی با موضوع استرداد اوراق بهادار ( سفته ها ) با قید شمارهای سفته و ذکر امانی بودن آنها برای ایشان ارسال نایید و سپس در صورت عدم استرداد با مو.ض

با سلام
در قانون برای کلامی و شفاهی اعتباری نیست مگر با وجود شهود و شهادت انان به نفع شما .