آیا بدون قرارداد می توان شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۸,۵۳۱ #78336

با سلام
من سه ماه برای یک نفر توی یک شرکت کار کردم و بخاطر بهانه های واهی هربار از بستن قرارداد و بیمه تفره رفت تا اینکه شرکت تعطیل شد و یکماه از حقوق ما باقی موند. بنده و دو نفر دیگه از این شرکت ضرر دیدیدم. اما حالا پول این یک ماه کار را به ما نمیده. اداره کار هم میگه باید قرارداد داشته باشید. ما هم نداریم و نمیتونیم کاری بکنیم. الان به تازگی جاشو پیدا کردیم اما علنا میگه دارم و پول شما را نمیدم.
ما باید چطور پولمونو ازین ادم پس بگیریم بدون هیچ مدرکی ازین که ما اونجا کار کردیم.
ایا میتونیم کلانتری شکایت کنیم یا اونم راهی پیش نمیبریم؟
خواهش میکنم پاسخ بدین ممنونم.

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به اداره کار شکایت کنید و اعلام کنید قرار داد شما شفاهی بوده و برای اثبات ادعایتان به شهادت شهود و پرینت واریزی های کارفرما استناد کنید

باسلام
بدون قرداد ادله اثبات دعوی شما ضعیف است ولی غیرممکن نیست.دادخواست مطالبه وجه با قرار استماع شهود به مرجع قضایی ارایه دهید .

سلام اگر ادله مناسب اراٸه دهید قرارداد شفاهی در حکم قرارداد کتبی است منتها باید ثابت کنید و شهود را به دادگاه اراٸه دهید .دادخواست مطالبه وجه بدهید و هرکدام برای دیگری شهادت دهید

سلام. در ابتدا از طریق اداره کار اقدام نمایید.

سلام
بدون قراردادهم باارایه مدارک دیگرازجمله شهادت شهودمیتوانیددرهیات های اداره ‌کارحق وحقوق خودرادریافت کنیداگرهیات بدوی کارهم به ضررشمارای صادرکندقابل اعتراض درمرجع بالاترهست.

با سلام به شورای حل اختلاف مراجعه و بعلت نبود کار و بیکاری به اجبار مجبور بدون قرارداد کار کردین و با پرداختیها و واریزیها استناد کنید

سلام و ادب با ادله ی دیگر از جمله شهادت شهود یا سند اگر دارید میتوانید ولی بدانید که هیچ گاه بدون قرارداد عملی انجام ندهید