بدون اجازه مالک بدون حکم دادگاه چطور اقدام به دراوردن پرینت مکالمات کردند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۲۹ #82815634

با سلام شکایتم د ر مورد ---------- میباشد میخوام بدونم بدون اجازه مالک بدون حکم دادگاه چطور اقدام به دراوردن پرینت مکالمات کردن؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید به علت تحصیل نامشروع ادله اعتراض کنید

باسلام
امکان پذیر نیست شما فقط با اخذ دستور قضایی می توانید پرینت دریافت کنید

با سلام..
اصـولا اخذ پرینت مکالمات تلفنی بدون درخواست مالک سیم کارت و یا بدون دسـتور مقام قضایی امکان پذیر نبوده و خلاف قانون بوده و جرم تلقی می گردد..
موفق باشید..

چنین امری بدون مجوز و اجازه دادگاه ممکن نیست و خلاف قانون است

بدون تقاضای مالک و بدون دستور قاضی امکان اخذ پرینت وجود ندارد

احتمالا بارابطه پرینت گرفتن ویا سیم کارت به نام شخص گیرنده بوده

باسلام پرینت مکالمات بدوت درخواست مالک و دستور قضایی ممکن نیست.در صورت اخذ پرینت بدون دستور مقام قضایی میتوانید علیه اقدام کننده و اداره ذیربط شکواییه تنظیم نمایید.