نحوه ی گرفتن حکم یا دستور تخلیه به چه صورت است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۰ #82158978

با سلام قرار داد اجاره ی من با مستاجرم به حکم دادگاه حقوقی فسخ شده است ولی مدت آن به اتمام نرسیده است چطوری باید ملک رو تخلیه کنم؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدوا اظهارنامه ای برای مخاطب ارسال مراتب تخلیه و مطالبه اجور معوقه و اجرت المثل ایام تصرف را یادآوری کنید چنانچه ظرف مهلت مقرر نسبت به تخلیه اقدامی ننمود از طریق دفتر خدمات قضایی و مستندات و مدارکی که دارید قرارداد اجاره و اظهارنامه و رای دادگاه اقدام به طرح دعوا بنمایید.

با سلام و احترام
وقتی حکم فسخ صادر شد دادخواست تخلیه عین المستاجره دهید

اگر ضمن دادخواست فسخ اجاره نامه ، درخواست تخلیه ملک را هم نموده اید میتوانید با قطعیت دادنامه مزبور تخلیه ملک را از طریق اجرای احکام پیگیری نمایید
در غیر اینصورت میبایست نسبت به تنظیم دادخواست با موضوع صدور حکم مبنی بر تخلیه ملک به استناد فسخ اجاره نامه و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف نسبت به تصرفات بعد از فسخ اجاره نامه ، علیه مستاجر اقدام نمایید

سلام
اگر در حکم مربوط به فسخ قرارداد اجاره درخواست تخلیه نموده باشید و دادگاه حکم تخلیه صادر کرده باشد از همان دادگاه درخواست صدور اجراییه نمایید تا اجراییه صادر و سپس اجرا احکام در صورت امتناع مستاجر محل را تخلیه نماید
و اگر حکم تخلیه صادر نشده است باید دعوی تخلیه در شورای حل اختلاف اقامه نمائید.