میشه معنی این عبارت حقوقی رو بهم بگید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۵ #81923361

با سلام،
دستور قضایی مبنی بر با توجه به تکمیل بودن پرونده، عینا جهت صدور دستور به حضور ارسال می گردد. و تعیین
وقت نظارت در تاریخ ۱۳۹۹/۰۷/۱۴ صادر گردید
و در تاریخ ۱۳۹۹/۰۷/۱۴ وقت نظارت برای تاریخ ۱۳۹۹/۱۰/۰۶ تعیین گردید.

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
معنی و مفهوم آن، اینست که پرونده امر در مرجع رسیدگی تکمیل گریده و مدیر دفتر شعبه در وقت احتباطی پرونده را به نظر قاضی رسیدگی کننده می رساند و قاضی مربوطه در وقت مقرر اقدام به بررسی پرونده و صدور دستورات مقتضی (قانونی) خواهد نمود..
در وقت احتیاطی نیازی به حضور طرفین پرونده نبوده و صرفا پروسه درون سازمانی بوده جهت ملاحظه و بررسی پرونده توسط قاضی رسبدگی کننده..

وقت نظارت یعنی قاضی پرونده در وقت یاد شده بدون حضور طرفین دعوی به بررسی پرونده اقدام می کند.

درود....باتوجه به زمان بررسی پرونده یا استعلامهای مرجع رسیدگی کننده وقت نظارت توسط مدیر دفترثبت میگردد که زمان تعیین شده بیان کننده تکلیفی بر طرفین پرونده نیست و احتمال تغییر وقت نظارت هم وجود دارد