سیمکارتی که سندش به نام دیگری باشد ولی من استفاده میکنم سندش قابل برگشت است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۳ #81829758

با سلام و خسته نباشید بنده ۵ سال پیش یک سیم کارت کد ۵ خریداری نمودم اول سندش به نام خودم بود ولی سندش را بعد مدتی بدون مراوده مالی به نام یکی از دوستانم زدم لازم به ذکر است از این سیمکارت در این مدت من استفاده میکردم و قبوضش را هم همیشه خودم پرداخت میکردم
ولی دیروز این آقا بدلیل اختلافی که بینمان پیش آمده سیمکارت را سوخته و سیمکارت جدیدی فعال نموده و الان از آن استفاده میکند لطفا مرا راهنمایی کنید آیا میتوان این سیمکارت را مجددا برگشت داد

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقتی سند به نام ایشون هست میتوانند هر اقدامی انجام دهند و مختار هستند و اینکه شما استفاده میکردید و قبضهای آن را هم شما میپرداختید نمیتواند در مقابل سند مالکیت ایشون چندان قابل دفاع باشد ولی اگر شاهد و سندی مبنی بر اینکه سند بصورت صوری به نام ایشان زده شده و سیم کارت به نام شماست میتوانید اقامه دعوا نمائید در غیر اینصورت بعید به نظر میرسد که بتوانید سیم کارت خودتان را از طریق قانونی پس بگیرید و باید از روشهای دوستانه نسبت به رفع مشگل اقدام نمایئد
موفق باشید

سلام با توجه به اظهارات باید مالکیت خود را ثابت نمایید که به نظر سخت می باشد

با سلام
با استناد به شهادت شهود و فیش های واریزی بابت خرید سیم کارت و نیز قبوض مصرفی مکالمات بر علیه شخص اقامه دعوی نمایید

سلام
چنانچه مالک سیم کارت هستید قابل استرداد و انتقال میباشد