با برگه عدم پرداخت وام می‌توان شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۵۰ #81564467

یکسال پیش خانمم با سند ملک پدرم مبلغ۲۰۰ میلیون وام برداشت پروانه مامایی آش را هم ضامن داد پس از اختلاف حدود یکسال است وام پرداخت نمیکند و برگه اخطار عدم پرداخت اقساط به پدرم آمده می‌شود با برگه عدم پرداخت اقساط شکایت کرد

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا ضامن باید پرداخت کند و سپس به وام گیرنده مراجعه نماید

ضامن پس از پرداخت بدهی میتواند با مدارک به وام گیرنده مراجعه و مطالبه کند

باسلام درصورت پرداخت توسط ضامن میتواند به وام گیرنده رجوع نماید‌.

با سلام..
طبق ماده ۷۰۹ قانون مدنی؛ ضامن پس از پرداخت وام می تواند جهت مطالبه به وام گیرنده مراجعه نماید و عنداللزوم به استناد رسید بانکی، دادخواست مطالبه بطرفیت وی مطرح نماید..

ابتدا ضامن باید بدهی را پرداخت کند پس از آن می تواند از بدهگار ( وام گیرنده) مطالبه نماید

ضامن باید تا پایان وام بپردازد سپس با اخذ گواهی از بانگ به طرف مراجعه کند

با سلام پدر شما بعد از پرداخت مبلغ مربوط می تواند با ارائه مستندات علیه همسر شما شکایت کرده و مبلغ مربوط را دریافت کند.