با توجه به ۴ بار اقرار نزد حاکم شرع یا شهادت ۴ شاهد آیا میتواند منکر شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۳۷ #81419948

با سلام
برادر بنده به جرم لواط و آدم ربایی در زندان هست و کمتر از ۴ بار اقرار به لواط کرده که در کلانتری به زور ازش اقرار گرفتند و دو بار نزد بازپرس اقرار کرده از ترس اقرار اول و دادگاهش یک ماه دیگر است آیا میتواند منکر شود یا نه نامه پزشک قانونی لواط را اثبات میکند ولی از برادرم هیچ آزمایشی گرفته نشده و با توجه به ۴ بار اقرار نزد حاکم شرع یا شهادت ۴ شاهد آیا میتواند منکر شود ؟؟
با سپاس

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اقرار نزد شعبه رسیدگی کننده حکم برای رسیدگی به جرم مذکور شعبه کیفری می باشد برای اثبات لازمه صدور حکم مقرر به جرم مذکور می باشد در غیر این صورت حکم به تعزیر داده می شود.

باسلام، اقرار باید نزد قاضی دادگاه رسیدگی کننده بعمل آید و چنانچه لواط اثبات نشود و در صورت اثبات فعل کمتر از لواط موجب تعزیر است

با سلام و احترام اقرار نزد شعبه رسیدگی کننده حکم ، برای رسیدگی به جرم مذکور شعب کیفر ی می باشد برای اثبات لازمه صدور حکم مقرر به جرم مذکور می باشد در غیر این صورت حکم به تعزیر داده می شود