سند هنوز آماده نیست، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۳ #80396395

سلام خسته نباشید ملکی را از اقای x خریدیم اون هم از خریدار خریده تقریبا یکسال میشه سند هم هنوز اماده نیست مشکلی هم بین سازنده و مالک زمین هست حل نمیشه لجبازی میکنن با هم میخواستم بدونم چیکار میشه کرد از کی باید شکایت کرد عدم حضور هم دارم از اقای x ممنون‌ میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود گواهی عدم حضور اخذ و سپس دادخواست دهید

از نظر دادگاه ،تمامی دعاوی مربوط به دریافت وجوه التزام(مبالغ ضرورزیان)مندرج در قرارداد و همچنین صدور احکام الزام به تنظیم سند، به واسطه اعتبار این گواهی قابل دستیابی بوده و مبنای صحت ادعای هریک از طرفین معامله در این خصوص است.بنابراین،در صورت خودداری طرف مقابلتان از انجام تعهدات مندرج در قرارداد در خصوص انتقال سند، با استفاده از این گواهی اقدام قضایی کنید.

میتوانید دادخواست الزام به انتقال سند رسمی مبیع به طرفیت فروشنده و مالک بدهید . قبل از اقدام بایستی بیعنامه شما مطالعه شود .

سلام
اگر گواهی عدم حضور گرفتید اقدام قضایی را شروع کنید.