باید اول مالیات بر ارث بدهیم بعد سند به اسم وراث بیاد تا بشه نقل و انتقال داد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۷۱ #79470272

سلام ممنون از راهنمایی های شما
سوال بنده اینه که ما مشارکت در ساخت کردیم پدرمون الان فوت شده ۲ تا مالک هستیم با سازنده که الان باید سهم سازنده رو بدیم و بین مالکا سهم ها رد بل بشه و تفکیک بشه . خواستم بدونم سهمی که همسایمون باید میزد به اسم پدرم الان چی میشه به اسم کی زده میشه این سهم به اسم پدرم میخوره؟
روندش چطوریه میشه بفرمایید چون سایت رو گشتم در این مورد نبود چیزی
خلاصه سوالام اینه که :
۱-همسایه سهم رو باید به اسم کی بزنه وقتی پدرمون فوت شده؟( آیا اول باید سند به اسم وراث بیاد بعد انتقال بدن همسایه سهمشون رو به ما یا به اسم پدرم انتقال میدن؟)
۲-آیا سند های تفکیکی و تقسیم نامه برای هر واحد در آخر به اسم وراث میاد؟ یا پدرمون (مالیات پرداخت میکنیم چون باید الان انتقال بدیم به همسایه سازنده)
۳-مالیات بر ارث که فقط یک ملک هست به ارزش ۵ میلیارد بر حسب ارزش معاملاتی عرصه عیان منطقه حساب میشه یا ارزش ملک خود ملک؟ فقط یه خونه هست تو منطقه ۲۱

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
بله ابتدا باید مالیات پرداخته شود
موفق و موید باشید

ابتدا باید درخواست انحصار وراثت بدهید برای این درخواست نیاز به مالیات ندارید سپس مالکین سند را به نام وراث انتقال دهند

برای اخذ انحصار وراثت باید مالیات پرداخت شود

درود
برای اخذ گواهی حصر وراثت نیاز بر مالیات بر ارث می باشد

برای اخذ گواهی انحصار وراثت باید گواهی مالیات بر ارث را داشته باشید و پس از آن می توانید از طریق اداره ثبت برای سند اقدام نمایید

سلام
شما باید گواهی انحصار وراثت بگیرید که یکی از مدارک اش مالیات بر ارث هست طبعا شما به عنوان وراث قایم مقام پدرتان هستید و همسایه و شریک باید ملک را به نام وراث منتقل کند و اداره ثبت هم به نام وراث تقسیم نامه و تفکیک نامه و سند صادر می کند.