محاسبه خسارت وارده بر چه اساسی است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۶۸ #79465006

سلام ..میزان خسارت که کارشناسی نوشته درهمون کیفری رسیدگی میشه یا باید حقوقی شکایت کرد از طریق حقوقی اقدام به دریافت میزان خسارت کرد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
در مهلت مقرر قانونی از مرجع کیفری قابل مطالبه است.

با درود..
خسارات وارده طی نظریه کارشناسی در مدت مقرر در همان دادگاه کیفری نیز قابلیت رسیدگی دارد.. در صورت انقضای مدت مذکور، می توانید طی دادخواست جداگانه ای به انضمام نظریه کارشناسی، مراتب را جهت رسیدگی در دادگاه حقوقی مطرح نمایید..

با درود در مهلت و زمان خود در کیفری ممکن است، اگر رای‌ صادر شده باشد حقوقی نیز قابل پیگیری است.

با تعیین خسارت در نظریه کارشناسی باید دادخواست مطالبه ضرر و زیان در دادگاه کیفری تقدیم شود و در صورتیکه مهلت تقدیم دادخواست منقضی شده باید در محاکم حقوقی اقامه دعوی نمود .

میتوانید در حین رسیدگی کیفری دادخواست جبران خسارت را ارائه کنید یا پس از صدور حکم دادگاه کیفری در دادگاه حقوقی با استناد به حکم صادره کیفری ، دادخواست جبران خسارت خود را تقدیم کنید