مستقل زندگی کردن دختر مجرد طبق قانون چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۳ #79257305

سلام خسته نباشید
من یه دختر مجرد ۲۶ ساله هسم که میخام مستقل زندگی کنم از دست خانوادم خسته شدم خیلی گیر میدن جایی نمیزارن برم انگار که زندانی گرفتن دیگه خسته شدم از دستشون پدرم ادم بد دهنیه عصبانی شه حرفایی میزنه ادم ‌خجالت میکشه مادرمم فوت شده من دیروز از خونه اومدم بیرون بدون اینکه بهشون چیزی بگم الان خاستم بدونم میتونن من پیدا کردن برم گردونن یا من میتونم مستقل زندگی کنم اگه پیدامم کنن زندم نمیزارن خاستتم من کامل راهنمایی کنین ممنونتون میشم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه شما به سن قانونی رسیده اید میتوانید مستقل زندگی کنید

با توجه به سن شما منعی برای زندگی مستقل شما وجود ندارد

با سلام
شما به سن قانونی رسیده اید و میتوانید مستقل زندگی نمایید - در ضمن برای زندگی مستقل به دور از تنش ها و جرایم غیر اخلاقی ، کسی نمیتواند دیگری را به دلیل زندگی مستقل آزار یا بکشد .

سلام. شما میتوانید مستقل زندگی کنید منعی ندارد .

سلام.

هیچ اجباری برای شما نیست که به خانه برگردید. ولی به خاطر اینکه مشکل شما حل شود با یک مشاور خانواده مشورت کنید. چرا که زندگی برای شما در جامعه و شرایط شما سختی های خودش را دارد. ان شاا... خیر ودرست می شود

با سلام
شما باید برای حل این مشکل به شورای حل اختلاف رفته واز آنجا درخواست رسیدگی به مشکلاتتان بکنید وگرنه فرار از خانه راه چاره نیست ومستقل زندگی شما ایرادی نداره به شرطی که بتوانی با مشکلات تنها زندگی کردن هم کنار بیایی