با وجود مواد ۱۱۸ و ۱۳۵ قانون تجارت که اعلام داشته مصوبات مجمع و شرایط اساسنامه ارتباطی به شخص ثالث ندارد، این رای صحیحه؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۹۹ #78288123

باسلام بنده زمینی را از شرکت تعاونی خریداری نمودم و درخواست الزام به تنظیم سند در دادگاه مطرح شد و حال رای دادگاه بدوی صادر شده که اعلام گردیده چون هیات مدیره از مجمع مصوبه ای جهت انجام بیع ندارند این معامله متوجه شرکت خوانده نیست. سوال این است آیا با وجود مواد ۱۱۸ و ۱۳۵ قانون تجارت که اعلام داشته مصوبات مجمع و شرایط اساسنامه ارتباطی به شخص ثالث ندارد این رای صحیحه؟ لازم به ذکر است من عضو تعاونی خوانده نیستم

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید به رای صادره اعتراض کنید

سلام. در متن فرمودین چون اجازه انجام بیع با مصوبه داده نشده.. به احتمال زیاد قاضی یک نوع معامله فضولی در نظر گرفته.

با سلام
در فرجه قانونی به رای صادره اعتراض نمایید تا پرونده جهت رسیدگی به دادگاه تجدید نظر ارجاع گردد ضمنا مواد یاد شده را نیز در لایحه تقدیمی خویش قید نمایید .

حق اعتراض به رای صادره برای شما محفوظ است

اما اگر مطابق ماده ۱۲۴اختیارات مدیر عامل با مصوبات هیت مدیره باشد این محدودیت در مقابل اشخاص ثالث نیز معتبر است،

مطابق ماده ۱۲۴ لایحه اصلاحی قانون تجارت هیات مدیره باید اقلا یک نفر شخص حقیقی را به مدیریت عامل شرکت برگزیند و حدود اختیارات و مدت تصدی و حق الزحمه او را تعیین کند. در صورتی که مدیرعامل عضو هیات مدیره باشد، دوره مدیریت.....

با درود
اگر یکی از طرفین شرکت باشد و آنها افرادی که ذیل قرارداد را امضاء نموده اند داری اختیار باشند شرکت می‌بایست محکوم شود.
در نهایت پس از ملاحظه اسناد و مدارک و بررسی آنها شرکت متعهد نباشد این افراد (افراد امضاء کننده) در مقابل ثالث مسولیت تضامنی دارند.

خیر میتوانید نسبت به رای صادره اعتراض کنید