ممکنه سند خودرو یا ملکی که میدهد جعلی باشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۴۹ #77993318

سلام شرکت سرمایه پذیری بابت ضمانت سرمایه که میگیره سند به عنوان ضمانت به سرمایه گزار میده و در محضر قرار داد می ‌بنده میخواستم بدونم
۱. اگه جعلی باشه محضر هم مسئول هست چون دقت نکرده که جعلی بوده و قرار داد را بسته؟
۲. ممکنه سند خودرو یا ملکی را که میده قبلا به دیگری داده باشه بابت ضمانت یا چیز دیگه؟ اگه امکانش هست چجور باید استعلام گرفته بشه از سند؟ راه حل تشخیصش چجوره؟
۳. از کجا میشه فهمید که ارزش سند ملک یا خودرویی که میده اندازه سرمایم هست؟ممکنه الکی بکن قیمت ارزش ملک یا خودرو این مقداره؟
۴. سندی که میدن منظورشون رهن هست یا واگذاری کامل به من؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
جستجوی صحت اصالت اسناد تنظیمی دفاتر اسناد رسمی در لینک زیر با درج شناسه یکتای سند و رمز تصدیق آن امکانپذیر است
http://confirm.ssaa.ir/

جستجوی صحت اصالت اسناد مالکیت ملکی از طریق لینک زیر امکانپذیر است
http://estate.ssaa.ir/

بله خیلی از احتمالات وجود دارد ومتن قرارداد وتوافق صورت گرفته بسیار مهم است

همه موارد فوق امکان دارد در خصوص ارزش ملک و... از طریق کارشناسی می شود اقدام کرد و در خصوص اینکه سند را به چه عنوان می دهند بسته به متن قرارداد فی ما بین دارد لاکن در صورت کلی اگر ضمانت است چنانچه در انجام تعهد تخلف کنند ضبط تضمین از سوی شما امکانپذیر است مجدد تاکید می شود بسته به قرارداد خواهد بود