طبق چه ماده واحده ای میتوان غیرقانونی بودن آن را به شعبه گفت؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۷۹ #77450357

سلام
خسته نباشید
اگر دادخواستی که صادر شده به نام شخص دیگری (دختر طرف حساب) در روال پیگیری قرار گیرد، طبق چه ماده واحده ای میتوان غیرقانونی بودن آن را به شعبه گفت، (در حالت عادی حرفم را نپزیرفتند)
ممنون میشم جوابم رو بدید
ممنن از سایت خوبتون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

استناد به بند ۴ ماده ۸۴ آیین دادرسی مدنی

با درود..
شما می توانید طی لایحه ای کتبی به استناد بند ۴ ماده ۸۴ قانون آیین دادرسی مدنی، ایراد قانونی " عدم توجه ادعای خواهان علیه خوانده" را مطرح نمایید..

با درود
پاسخ در مواد ذیل الذکر نهفته است دقت نمایید؛
ماده ۸۷ - ایرادات و اعتراضات باید تا پایان اولین جلسه دادرسی به عمل آید مگر اینکه سبب ایراد متعاقبا حادث شوند
بند۴
ماده ۸۴ - در موارد زیر خوانده می تواند ضمن پاسخ نسبت به ماهیت دعوا ایراد کند:
۱ - دادگاه صلاحیت نداشته باشد.
۲ - دعوا بین همان اشخاص در همان دادگاه یا دادگاه هم عرض دیگری قبلا اقامه شده و تحت رسیدگی باشد و یا اگر همان دعوا نیست دعوایی باشد که با ادعای خواهان ارتباط کامل دارد.
۳ - خواهان به جهتی ازجهات قانونی از قبیل صغر، عدم رشد، جنون یا ممنوعیت از تصرف دراموال در نتیجه حکم ورشکستگی، اهلیت قانونی برای اقامه دعوا نداشته باشد.
۴ - ادعا متوجه شخص خوانده نباشد.
۵ - کسی که به عنوان نمایندگی اقامه دعوا کرده از قبیل وکالت یا ولایت یا قیمومت و سمت او محرز نباشد.
۶ - دعوای طرح شده سابقا بین همان اشخاص یا اشخاصی که اصحاب دعوا قائم مقام آنان هستند، رسیدگی شده نسبت به آن حکم قطعی صادر شده باشد.
۷ - دعوا بر فرض ثبوت اثر قانونی نداشته باشد از قبیل وقف و هبه بدون قبض.
۸ - مورد دعوا مشروع نباشد.
۹ - دعوا جزمی نبوده بلکه ظنی یا احتمالی باشد.
۱۰ - خواهان در دعوای مطروحه ذی نفع نباشد.
۱۱ - دعوا خارج از موعد قانونی اقامه شده باشد.

ایرادات ماده ۸۴ قانون آیین دادرسی مدنی را بررسی کنید

مطابق ماده ۸۴ قانون آیین دادرسی مدنی ایرادات شکلی را مطرح کنید.

درود
ایرادات در ماده۸۴ قانون آیین دادرسی مدنی بیان شده است.

استناد به بند ۴ ماده ۸۴ آئین دادرسی مدنی .