می توان از شوهرم برای به زور نگه داشتن دخترم شکایت کیفری به جرم کودک آزاری کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۰۴ #77340116

سلام دخترم که ۱۲ سال دارد توسط شوهرم که جدا زندگی می کنیم در وقت ملاقات برده شده و دیگر اجازه بازگشت را نداده است و بر خلاف میل دخترم او را به زور نگه داشته است
و من چند ماه است که دخترم را ندیده ام شوهرمم مشکلات روانی به تایید پزشکی قانونی دارد. آیا می توانم از شوهرم شکایت کیفری به جرم کودک آزاری برای نگه داشتن به زور و خلاف میل دخترم بکنم؟ و نتیجه آن چه خواهد بود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
در صورت امتناع از اجازه ملاقات شما با دختر مشترکتان.. شما می توانید دادخواست ملاقات با دختر خود از طریق دفاتر خدمات قضایی جهت طرح در دادگاه مطرح نمائید..
مضاف بر اینکه نگهداری از فرزند خود بدون هرگونه آزار و اذیت جسمی و روحی و روانی در هیچ جای قانون جرم و کودک آزاری نبوده، مگر اینکه خلاف آن ثابت گردد..
موفق باشید..

سلام. امتناع از سپردن طفل به شخصی که حضانت با وی باشد جرم است و در این خصوص میتوانید شکایت کنید نه کودک آزاری

باسلام
دختربالای سن نه سالگی اختیارانتخاب دارد که پیش پدر ویامادر زندگی کند عدم اجازه ملاقات کودک آزاری محسوب نمیشود وشمامیتوانید درخصوص عدم اجازه ملاقات ازایشان شکایت کنید

باسلام فرزند شما خارج از سن حضانت هستن و حق انتخاب دارن در صورتی ک تمایلی ب زندگی با پدرشان را ندارند با ۱۲۳ تماس بگیرن و موضوع را مطرح نمایند

دختر شما با توجه رسیدن ب سن بلوغ اختیار انتخاب زندگی با پدر یا مادر خود را دارد بله میتوانید شکایتی علیه ایشان مبنی بر عدم اجازه برای ملاقات فرزند تنظیم کنید همچنین نگه داشتن فرزند حتی علیرغم میل باطنی وی کودک آزاری محسوب نمیشود مگر اینکه دلایل و شواهد دیگری داشته باشید

خیر کودک آزاری محسوب نمی‌شود!
وفق ماده ۵۴ قانون حمایت خانواده مصوب ۱۳۹ هرگاه مسئول حضانت از انجام تکالیف مقرر خودداری کند یا مانع ملاقات طفل با اشخاص ذی حق شود، برای بار اول به پرداخت جزای نقدی درجه هشت و درصورت تکرار به حداکثر مجازات مذکور محکوم می شود.

سلام . می توانید به جرم امتناع از ملاقات فرزند مشترک از ایشان شکایت کنید