دادگاه چقدر زمان میبره حکم صادر کنه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۹۴ #74677010

سلام
بیشتر از یکماه از آخرین جلسه دادگاه کیفری۲ گذشته ولی هنوز حکمی صادر نشده آخرین تغییر در سامانه ثنا هم مورخ ۲۶_۶_۹۹ هستش و نوشته : بدلیل عدم بازگشت پرونده از قاضی وقت نظارت ۱۸_۹_۹۹ تعیین شد.
مگه چقدر زمان میبره تا حکم صادر کنه؟
یکماه گذشته و ۳ ماه دیگه وقت نظارت داده زیاد نیست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.صدور حکم بستگی به تراکم متعدد پرونده ها دارد و با توجه به ازدحام پرونده ها این مهلت طبیعی است.

باسلام درصورتی که در موعد مقرر توضیحی از طرفین لازم نباشد و پرونده کامل باشد رای صادر خواهد گردید.

وقت نظارت برای بررسی پرونده از سوی قاضی است لذا با توجه به ازدحام پرونده ها این مهلت طبیعی است

دوست عزیز روند صدور حکم بستگی به شعبه رسیدگی کننده دارد گاها تراکم وحجم پرونده های آن شعبه زیاد است پس باید تامل کرد تاحکم را صادر کنند

با سلام
این امر بستگی به روال کاری و تراکم پرونده ها دارد لذا نمیتوان زمان دقیقی اعلام نمود
حال هر چند که برای سه ماه وقت نظارت تعیین نموده اند اما به احتمال زیاد زودتر از زمان تعیین شده پرونده باز گردانده شود .

سلام در وقت نظارت قاضی شعبه اقدام به بررسی پرونده بدون حضور طرفین می نماید در صورت تکمیل بودن و اماده صدور رای بودن رای صادر می شود