چند ماهه بازی نمیکنم و حسابمو شارژ نکردم؛ من مجرم هستم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۵۶ #71290044

سلام خسته نباشید من حدود چند ماه در سایت شرط بندی بازی کردم و هیچ سودی نداشت
الان چند ماهه بازی نمیکنم و حسابمو شارژ نکردم ایا من مجرمم؟من از اینکه تو این سایتا بازی کردم واقعا پشیمونم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود..
در اینخصوص اصـولا در فعالیت های کوتاه مدت در سایت های قمار نیز، جـرم محقق می گردد، پیشنهاد می گردد به فوریت حساب کاربری خود را مسدود نمایید..
مضاف بر اینکه در صورت نداشتن شاکی خصوصی و توقف فعالیت و عدم کشف تراکنشهای مالی از حساب کاربری شما، فعـلا قابل تعقیب نمی باشـید..

درود بر شما
قمار و شرطبندی جرم و در صورت پیگیری قضایی و اثبات ، قابل مجازات است و پشیمانی و عدم تکرار بعد از پشیمانی و نداشتن سابقه از موجبات تخفیف مجازات است .

با سلام و ادب
بازی در سایت های قمار حتی برای یک بار نیز جرم محسوب می شود.و پشیمانی شما دلیلی برای تخفیف مجازات است.

اگر پشیمانی در حد توبه باشد موجب سقوط مجازات می شود(قمار بازی تعزیر درجه ۷ است) لیکن صرف اظهار ندامت دلالت بر توبه نمی کند.

بواسطه شرکت در بازی سایت شرط بندی جرم محقق شده ولو اینکه سودی برای شما نداشته باشد فی نفسه عمل جرم هست.در صورتی ک بواسطه این عمل اتهامی متوجه شما شود و تحت پیگرد قرار بگیرید ابراز ندامت میتواند در تخفیف مجازات موثر باشد

فعلا فقط کسانی که چنین سایت های شرط بندی را ایجاد و راه اندازی کردند تحت تعقیب قرار دارند مگر اینکه که از مشارکت شما در شرط بندی و قمار شکایت شده باشد در مورد اخیر نیز چون شما اظهار ندامت و پشیمانی نموده و چند ماهی است این عمل را ترک نموده اید از موجبات تخفیف مجازات محسوب می گردد

صرف قمارجرم است جرم است اماباتوجه به اینکه خیلی وقته بازی نکردید و مالی هم نبرده اید ممکن است مجازاتی برای شما درنظرگرفته نشود یا از علل مخففه محسوب شود.