آیا پلیس فتا می تواند پیام های تلگرام را پرینت بگیرد؟

پرسیده شده
۵۵ پاسخ ۹۴,۸۴۶ #79164

باسلام باهمسر سابفم در تلگرام چت عادی بدون هیچ توهین و یا حرف زشتی داشتم و فقط ار ایشان خواستم تابرگردد.بعداز اینکه صحبتمان تمام شد.وایشان جواب رد دادن و من آفلاین شدم
.خودش شروع کرد به دادن پیام هایی این طوری که اگه عکس هامو پخش کنی شکایت میکنم .ودرست صحبت کن و طوری که انگاری من بهش فحش دادم وآخرم گفت پیاماتو پاک کردی من ازش عکس گرفتم .و یک عکس از صفحه چت که عکس من روش بوو با این پیام ها که از طرف من که حاوی تهدید و توهین بود را داشت و ایشان گفتن که بخاطر همین ازت شکایت میکنم .درصورتی که بنده هیچ کدام از این حرف هارا نزدم .وایشان خودش یکطرفه این حرف هارازده و ان عکس هم درست کرده..ایا از طریق پلیس فتا میشه فهمید که من از یک ساعتی به بعد به ایشان پیام ندادم یعنی من پیام تهدید و توهین ندادم .سپاسگزارم .

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود . دسترسی پلیس فتا به محتویات چت های تلگرام در خصوص سوال شما ، ممکن نیست.

با توجه به اینکه اسکرین شات مدرک نیست، امکان محکومیت شما بسیار پایین است.

ایشان برای ادعای خود باید دلیل و مدرک ارائه کنند و ثابت کنند که توهین ها از طرف شما صورت گرفته است

سلام و تحیات
خیر . صرفنظر از موضوعی که مطرح فرمودید محکومین به جرایم اینچنینی معمولا با اقرار ضمنی یا صریحی که نسبت به اسکرین شات های ارایه شده شاکی دارند محکوم میشوند نه با صرف اسکرین شات یا پرینت مکاتبات

درود بر شما
با توجه به عدم دسترسی به سرور این پیام رسان دستیابی به پیام های مورد اشاره ممکن نیست.

سلام

دسترسی کافی برای پلیس فتا در این خصوص وجود ندارد
در مورد شکایت احتمالی ایشان نیز تا زمانی که اصل پیامها رو نداشته باشند به نظر امکان وصول نتیجه مطلوب نخواهند داشت

با سلام با توجه به این که سرور پیام رسان های خارجی در ایران امکان پیگیری ندارد خیر نمیتوان دسترسی پیدا کرد