آیا میتونم از ظریق اداره کار پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۵۹ #67447719

با سلام و وقت بخیر بنده به مدت ۳ ماه در یک موسسه بعنوان کارآموز در تایم اداری و به صورت هر روز هفته مشغول به کار شدم و بنا به نظر کارفرما اعلام شد که از ماه سوم حکم بنده صادر بشه ، اما این اتفاق نیوفتاد و دائما کارفرما بیان میکرد کار شما انجام شده و نگران نباشید بلاخره با اصرار و پیگیریهای زیاد، بنده را به شعبه مرکزی معرفی کردند. مدیرعامل و مسئولین گفتن ما نیازی به نیرو نداریم و اگر نیرو خواستیم تماس میگیریم و آقای که من پیش ایشون مشغول به کار بودم گفتن لازمنیست سرکار بیاید نگران هم نباشید کارتون انجام شده است . من حدود ۳ ماه بدون حقوق و بیمه و قرارداد کار کردم ۲ هفته هم منتظر بودم البته شاهد دارم که در شرکت مشغول به کار بودم.

مشاوره حقوقی کارگر - کارمند
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بر اساس ماده ۱۱۳ قانون کار مدت کارآموزی جزء سابقه کار گری محسوب می گردد وامکان شکایت در اداره کار را فراهم می آورد.

وقت بخیر بله از طریق اداره کار اقدام کنید

با احترام از طریق اداره کار اقدام کنید

درود
از طریق اداره کار منطقه استقرارتون دادخواستی با ذکر شهود تنظیم و تحویل نمایید

سلام
از طریق اداره کار اقدام کنید

سلام از طریق اداره کار پیگیری نمایید

امکان طرح شکایت در اداره کار وجود دارد .