آیا طبق قانون کار باید ۳۰ روز بعد از سه ماه مرخصی در اختیار شرکتی که در آن استخدام رسمی هستم باشم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۶۹ #54304469

سلام
در صورتی که شخصی از شغل خود استعفا دهد حتما باید تا ۳۰ روز بعد از استعفا به کار خود ادامه دهد یا میتواند ۳۰ روز را مرخصی بگیرد ؟
بنده از موقع استعفا ۳ ماه مرخصی گرفته ام و الان سه ماه تمام شده . آیا طبق قانون کار باید ۳۰ روز بعد از سه ماه مرخصی در اختیار شرکتی که در آن استخدام رسمی هستم باشم؟؟؟

مشاوره حقوقی کارگر - کارمند
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام.
دوست عزیزملهم ازتبصره ماده ۲۱قانون کار، قانونگذارتحویل استعفانامه توسط کارگر۳۰ روزقبل ازقطع رابطه کاری راجزوظایف کارگرقرارداده وکارگرموظف است ۳۰روزبه کارخودادامه دهدلیکن اجباری دراجرای این موضوع نبوده اماکارفرمامیتوانددرصورت عدم رعایت مفادماده مزبوردرصورتیکه ضرروزیانی به وی واردشده باشدبرعلیه شمااقامه دعواکند
موفق باشید

باسلام . خیر چنین الزامی وجود ندارد لیکن رعایت این مورد میتواند به نفع کارگر باشد در صورت مراجعه به اداره کار برای حل اختلاف

با احترام خیر چنین الزامی وجود ندارد .

وقت بخیر خیر چنین الزامی وجود ندارد .

سلام خیر چنین الزامی وجود ندارد .

میتوانید پس از اعلام استعفا از مرخصی استحقاقی استفاده کنید .

سلام خیر چنین الزامی نیست