بنظر شما ابزار قانونی و سریع برای اینکه بتونم اجرائیه رو از اداره کار که امتناع میکنه بگیرم چیه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۳۱ #48660394

با سلام محضر وکلای حق ستان عزیز.
من تو هیئت تشخیص کارفرمای خودمو محکوم کردم. سپس نه من نه کارفرما در مهلت ۱۵ روزه اعتراضی به رای نداشتیم‌‌. الان بعد چند ماه رفتم از پیشخوان اجرا کردم. اومدم اداره کار برگه اجرامو بگیرم ندادن!!! و گفت که کارفرما تجدیدنظر داده!! و سپس با ابلاغیه جعلی و دستی بدون اینکه در سامانه جامع روابط کار چیزی باشد آن را برای من پست کرده و گفتند بیا حل اختلاف!! من هم رفتم و گفتند درسته زمان اعتراض گذشته ولی پرونده به جریان افتاد!!! این اتفاقات در تبریز میافتد.
من به مدیر کل محترم هم گفتم ماجرارا ...
آخه چطور ممکنه به رای هیئت تشخیص که اجرائیه در اومده ینی قطعی شده، بیاین تجدید نظر برگزار کنن و کلی داستان.... پشت همه این کارها یه اداره ای وجود داره که رئیس اداره کار میترسه به من اجرائیه بده. به استان هم گفتم همین آش و همین کاسه

مشاوره حقوقی کارگر - کارمند
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به توضیحات شما نمی توانند از صدور اجراییه امتناع نمایند در صورتی که این شرایط ادامه داشته باشد به رییس اداره کار به عنوان ناظر مراجع رسیدگی مراجعه وبه صورت مکتوب اعلام فرمایید و خواهان دستور مقتضی شوید

با سلام . در مورد فوق الذکر اداره کار اجازه چنین کاری را ندارد ، مراتب را به نهاد های نظارتی گزارش واز طریق مراجع قضایی اقدام نمایید.

وقت بخیر توجه داشته باشید اداره کار نمیتواندمانع اجرا شود

درود بر شما ،دوست گرامی مستحضر باشید اداره کار نمی‌تواند مانع اجرا شود

سلام
با آنچه در سوال آمده تجدیدنظر خواهی غیرقانونی است و قابل پیگیری در بازرسی اداره کل

سلام.اداره کار نمیتواندمانع اجرا شود

با احترام اداره کار نمیتواندمانع اجرا شود