شکایت از کارفرما چگونه است؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۳۳ #99732324

سلام و عرض ادب،بنده فیلمبردار هستم و الان حدود ۶ ماه برای مشتری کار کردم و ایشون از تحویل گرفتن فیلم و عکس مراسمش امتناع میکنه،بنده هم میخوام اتلیه رو جم کنم و بیش از این نمیتونم مسئولیت عکس و فیلم ایشون رو بر عهده بگیرم،لطفا راهنمایی کنید که چیکار کنم

مشاوره حقوقی کارگر - کارمند
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر قراردادی بین شما منعقد گردیده است بر اساس آن اقدام نمایید در غیر این صورت طی اظهارنامه تقدیمی به دفاتر خدمات قضایی شرایط را برای وی توضیح و مهلتی جهت تحویل مشخص نمایید ودر صورت عدم اقدام خسارات وارده به محصول را ازخود سلب نمایید.

باسلام
دوست عزیز بدوا از طریق اقدام به دفاتر خدمات قضایی برای ایشان اظهارنامه فرستاده
وسپس برای دریافت حق الزحمه خود دادخواست مطالبه وجه ارائه دهید.

اظهار نامه ایی برای ایشان ارسال نمایید سپس دادخواست مطالبه وجه ارسال نمایید

با درود بدوا اظهارنامه دهید سپس دادخواست مطالبه وجه ارائه نمایید

سلام
طی اظهارنامه ای به ایشان برای حفظ و نگهداری عکس و فیلم اطلاع رسانی نمائید که طی مدت مشخص مسئولیتی نخواهید داشت، ضمنا اگر هزینه پرداخت نشده طی دادخواستی میتوانید آن رو مطالبه نمائید

ابتدا در طی یک اظهارنامه به ایشان جهت پرداخت وجهی که توافق کردید را خواستار شوید و اگر در مهلتی که برای ایشان مقرر کردید پرداخت صورت نگرفت دادخواست مطالبه وجه تنظیم نمایید

وقت بخیر بدوا اظهارنامه دهید سپس دادخواست مطالبه وجه ارائه نمایید