میتونم اعتراض بکنم نسبت به قیمت؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۵۲ #67311434

سلام.من دو دنگ یه خونه رو از شخصی طلب داشتم که دو ماه پیش مزایده برگزار شد و خونه فروخته شد البته به قیمتی خیلی پایین تر از قیمت روز، که اونم بخاطر نامردی کارشناس تعیین قیمت بود(چون رشوه میخواست و من قبول نکردم)
ولی تا الان صاحب خونه از تحویل خونه خودداری کرده و دادخواست ورود شخص ثالث داده که البته بی اساسه ولی خب باعث شده که تحویل خونه و تادیه سهم من عقب بیفته
قیمت خونه توی این مدت از تعیین کارشناس تا الان خیلی رفته بالا و مابه التفاوتش خیلی زیاده، میخوام بدونم من میتونم اعتراضی چیزی بکنم نسبت به این موضوع؟ ممنون میشم راهنماییم کنین

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اعتراض به نظر کارشناسی در فرجه قانونی اتمام رسیده است و شما بعد از انجام مزایده نمیتوانید به قیمت تعیین شده از سوی کارشناسی اعتراضی نمایید یا تقاضای افزایش قیمت به دلیل تورم را تقاضا نمایید

با توجه به اینکه در مدت لازم اعتراض نکردید و مزایده نیز انجام شده لذا اعتراض امکان ندارد

درود
خیر بعد از فروش شما نمی توانید اعتراض نمایید.

با عنایت به انجام مزایده و اتمام موضوع آن دیگر اعتراض به قیمت و کارشناسی و ..... امکانپذیر نیست .

خیر فی الحال نمیتوانید اعتراض کنید

سلام. بعد از ابلاغ نظر کارشناس تا ۳ روز مهلت اعتراض به نظر او را داشتید. تا قبل از فروش هم امکانش بود لکن بعد از فروش دیگر ممکن نیست.