امکان شکایت بابت تجاوز دارم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۷۳ #66978123

با سلام
من دختری هستم ۱۵ ساله که پدرم زندان هستش و مادرم طلاق گرفته حدود دوسال پیش دوست مادرم منو یه سر برد خونشون اونجا به زور و تهدید مورد تجاوز پسر ش قرار گرفتم و این در حالی بود از ترسم به کسی جز دوستم حرفی نزدم ... اون پسر تابعیت افغانی داره و من ازش متنفرم ... من از ترسم پیش دکتر رفتم همون موقع و نامه گرفتم تا چند روز پیش که پسره این بار به بهانه دیگر جلو مو گرفت هم تو گوشم زد هم گوشیم را برد..من پایین شهر زندگی میکنم و وضع مالی خوبی نداریم ... خواستم خواهش کنم از وکلا کسی کمکم میکنه تا شکایت کنم اصلا باید چیکار کنم؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ارادت ....برای حادثه ایی که برای شما پیش اومده بسیار متاسفم ....اما معمولا اینگونه جرایم وقتی به مرور زمان بخورد قابل اثبات نیست ...اما اگر ‌در همان زمان به دکتر متخصص پزشکی قانونی مراجعه می کردی امکان اثبات بیشتر بود .....ولی اگر اسناد و مدارکی در این خصوص دارید و یا شاهدی دارید می توانید به مراجع قضایی رجوع کنید ....اما برای مزاحمت و بستن راه می توانید به پلیس مراجعه کنید و از تکرار آن جلوگیری بشه .....باز هم متاسفم

سلام
جای تاسف است که این کارناپسند توسط ایشان صورت گرفته
دوست عزیز شما اگر بخواهید رابطه زنا وتجاوز به عنف را به او انتساب بدهید باید مدرک وشاهد قوی داشته باشید مثال بعدازوقوع این کار زشت علیه او شکایتی مطرح می کردید چون بعد ازگذشت زمان اثبات فاعل این امر دشوار می شود ولی درحال حاضر شما می توانید علیه او به جرم تهدید و مزاحمت وسرقت گوشی علیه او شکایتی تقدیم کنید ضمنا باتوجه به اسیب روحی وارده به اورژانس اجتماعی هم مراجعه کنید

بهتر است شما با بهزیستی و مددکاری اجتماعی تماس نمایید تا از طریق این نهاد به شما کمک شود

با تماس با سامانه ۱۲۳ موضوع را به اورژانس اجتماعی اطلاع دهید

با سلام
چنانچه ادله و دلایلی در این خصوص دارید می توانید از یاری وکلا بهره مند گردید .

با سلام و ارادت خدمت شما
-اثبات صد در صد راحت نیست بهتر است از طریق اورژانس اجتماعی حتما موضوع را در میان بگذارید تا بتوانید از چتر حمایتی این سازمان بهره مند شوید.
-با این حال میتوانید با استناد به دلایل و مدارک و سایر امارات قانونی که در دست دارید(اس ام اس،متن پیامک،فایل صوتی ) طرح شکایت کنید موفق باشید.

سلام گواهی پزشکی قانونی و زمان در این مصادیق تاثیر زیادی دارد اگر زمان بگذره امکان اخذ نتیجه سخت میشه