میتونم اثبات کنم که ایشون با چند نفر در ارتباط بوده و خونه مجردی داشته؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۶۱۶ #66593755

با سلام من ۶ سال پیش با یه خانومی دوست بودم بعد از یه مدت کوتاه فهمیدم که این خانوم با چند نفر دیگه هم در ارتباط هست و رابطه رو تمام کردم بعد از چند ماه این خانوم به من پیام داد که من باردارم من اول جدی نگرفتم بعد بهش پیشنهاد دادم که من تمام هزینه سقط جنین رو میدم بچه تا کامل نشده بنداز ایشون لجبازی کرد گفت اگه با من رابطه رو ادامه ندی نمیندازم من قبول نکردم چون خیلی به این موضوع که بچه برای من باشه شک داشتم یه مدتی از ایشون خبری نبود تا این که بعد از ۶ سال پیام داد که من میخوام برای بچه شناسنامه بگیرم و چون نام پدر نداره باید غیر قانونی بگیرم و ۳۰ میلیون باید بدی در غیر این صورت من شکایت میکنم از طرفی من شک دارم که این بچه مال من باشه از طرف دیگه نگران ابروم هستم که اگه شکایت کنه چی میشه من میتونم اثبات کنم که ایشون با چند نفر در ارتباط بوده و خونه مجردی داشته یا نه؟ اگه ازمایش DNA گرفته بشه و خدایی نکرده اون بچه برای من باشه چه اتفاقی می افته؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ارادت
فعلا شما نبایستی نگرانی داشته باشید و اثبات این ادعا که بچه متعلق به شما است با خانوم است . اگر هم اثبات گردد بچه متعلق به شما است شناسنامه برای بچه بنام شما صادر میشود و در خصوص رابطه تان میتوانید عنوان کنید در آن زمان صیغه بوده اند ولیکن خانم نمیتواند درخواست ازدواج با شما را نماید .

اثبات این رابطه و فرزند ایشان از طریق آزمایش دی ان ا می باشد ودرصورتیکه متعلق به شماست می بایست مخارج فرزند ونفقه را هم پرداخت کنید

با سلام
آیا شما فرزندی که خانم ادعا دارند را دیده اید ؟ آیا اصلا این امر صحت دارد ؟یا هدفشان اخاذی از شما نیست ؟
بهتر است با انجام آزمایش صحت یا سقم موضوع مشخص گردد اگر برای شما اتهام وارد نموده باشد که بر علیه ایشان اقامه دعوی اعاده حیثیت و نیز اقدام به اخاذی نمایید اما اگر اثبات شود فرزند شماست بایستی بعنوان پدر هزینه و نفقه و نیز اخذ شناسنامه برای طفل کنید

با انجام آزمایش dna مشخص میشود و اگر بچه شما باشد باید نفقه وی را پرداخت کنید

با سلام
درصورت شکایت و انجام آزمایش DNAو محرز شدن رابطه پدرو فرزندی شما ملزم به گرفتن شناسنامه و پرداخت نفقه خواهید بود

با ازمایش DNA قابل تشخیص است و اگر بچه برای شما باشد قانونا باید برای بچه شناسنامه بگیرید و نفقه اش را نیز پرداخت کنید

سلام .اگر بچه برای شما باشد باید برای بچه شناسنامه بگیرید و نفقه اش رابدید .با ازمایش دی ان ای میتوانید مشخص کنید.