چگونه میتوانم حداقل حقوقم را از کارفرما مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۳ #65608854

سلام وقت بخیر
بنده در یک شرکت کار میکردم که قول بیمه داده بودن اما بیمه نکردن ( هیچ نوع مزایایی هم به ما تعلق نگرفت ).حالا من دادخواست پر کردم هفته آینده جلسه داریم. چون کارفرمای من وکیل های خوبی داره و من هم هیچ اطلاعاتی حقوقی ندارم.
میخواستم راهنماییم کنید که چه اطلاعاتی لازم هست داشته باشم که بتونم حداقل حقوقم رو بگیرم؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اگر اثبات کنید که باری کارفمایان کار میکردید رابطه کارگری و کارفرمایی شکل می گیرد و از حق حقوق خود می توانید بگیرید .

اگر بتوانید رابطه کار گر و کارفرما را اثبات کنید به موجب قانون کار قابل مطالبه می باشد

صرفا با اثبات وجود رابطه کارگر و کارفرمایی مستحق تمام حقوق و مزایای قانونی متعلقه خواهید بود. و طرف مقابل باید پرداخت و تسویه آنرا اثبات نماید.

مخاطب گرامی سلام هر وکیلی که حق کارگر را بخواهد تضییع کند، وکیل خوبی نخواهد بود وکیل واقعی مدافع عدالت و حق است. شما صرفا با اثبات وجود رابطه کارگر و کارفرمایی مستحق تمام حقوق و مزایای قانونی متعلقه خواهید بود. و طرف مقابل باید پرداخت و تسویه آنرا اثبات نماید. و موفق خواهید شد.

بااثبات رابطه کاروکارگری حقوق قانونی شما محاسبه خواهد شد

شما تمام مطالبات را بیان نمایید

بخاطر داشته باشید که در هرصورت شرکت موظف به پرداخت حقوق، عیدی، سنوات و حق بیمه و... می باشد و این یک تکلیف است و یا باید پرداخت مبالغ را ثابت نمایند یا اکنون پرداخت نمایند...

اینکه شرکت دارای وکیل خوب است مانع موفقیت شما نیست