آیا اگر شاهد بخواهد از شهادت خود رجوع کند, آیا دادگاه میپذیرد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۹۶ #65155385

باسلام واحترام
وقتی که استشهاد نامه محلی تنظیم شود و شهود آن را با اثرانگشت امضاء نمایند و استشهاد نامه را به دادگاه ارسال نمایم آیا اگر شاهد بخواهد از شهادت خود رجوع کند آیا دادگاه میپذیرد؟ ضمنا آثار امضا و اقرار خود تاثیر گذار نیست؟ باتشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای رجوع از شهادت در صورت تمایل شاهد منع قانونی وجود نداشته و امکان پذیر هست

سلام
بله در هر صورت امکان رجوع دارد.

بله میتواند رجوع کند ولی ممکن است در روند پرونده تاثیر منفی داشته باشد

باسلام
شاهد میتواند ازشهادت خود رجوع کند

با سلام
براساس ماده ی ۱۳۱۹ قانون مدنی: شخصی که در خصوص موضوعی شهادتی داده است می تواند از شهادت خود رجوع کرده و اعلام کند که شهادت او به دلیلی بر خلاف واقع بوده و اعتباری نداشته است . در این خصوص لازم به ذکر است که مسئله " رجوع از شهادت " با موضوع " شهادت کذب " متفاوت است

سلام.بله امکانپذیر است.

با سلام..
شاهد می تواند در صورت تمایل از شهادت خود رجوع نماید و منع قانونی در اینخصوص وجود ندارد..
موفق باشید..