حکم چت نامشروع دو نفر که به صورت تلفنی صیغه محرمیت خوانده اند چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۷۸ #65032874

سلام
من در یک زمانی به مدت یک سال از همسر خود دور بودم. ما در دوران عقد بودیم و هیچگونه رابطه ای حتی به صورت پیامکی یا تلفنی بین ما برقرار نمیگردید. به عبارت دیگر هر دو نسبت به هم سردی داشتیم. هیچگونه رابطه واقعی هم برقرار نکرده بودیم. در دورانی که من در سفر خارج از کشور بودم (به مدت یکسال) برای آنکه به روابط واقعی دیگر روی نیاورم به فضای مجازی وارد شدم. در آنجا با یک خانم از ایران آشنا شدم که مطلقه بود. با صحبت های اولیه که با او داشتم کم کم پی بردیم که ما از نظر تفکرات به شدت به یکدیگر نزدیک هستیم. ایشان حاضر شد در قبال خواندن صیغه محرمیت به صورت تلفنی با من در فضای مجازی چت داشته باشد. متاسفانه همسر بنده پس از بازگشت به ایران متوجه چت های من با آن خانم شد. حال قصد شکایت به عنوان رابطه نامشروع را دارد. آن خانم حتی حاضر است در صورت نیاز به دادگاه بیاید و به نفع من شهادت دهد که ما صیغه تلفنی خوانده ایم و در حقیقت کار خلاف شرعی نکرده ایم.
آیا رابطه نامشروع در مورد ما برقرار است و ممکن است حکم به رابطه نامشروع داده شود؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون صیغه تلفنی خوانده اید خیر جرمی انجام نداده اید

با سلام
اولا اقدام شما برگرفته از یک رابطه شرعی و خواندن صیغه بوده است پس مرتکب خلاف شرع نشده ایید
ثانیا بر فرض اینکه اصلا صیغه هم نخوانده باشید عمل مشمول رابطه نامشروع نیست چرا که صرف چت وگفتگوی تلفنی از مصادیق رابطه نامشروع تلقی نخواهد شد

وقتی صیغه محرمیت خوانده شده رابطه نامشروع معنا ندارد

سلام
در صورت اثبات جاری شدن شفاهی صیغه، شکایت ایشان رد میشود

خیر حکم رابطه ی نامشروع برای شما داده نمی شود چون صیغه ی عقد موقت را تلفنی هم می شود خواند