با پاشیدن بنزین و صورتجلسه پلیس، طرح‌ شکایت‌ و مراحل را لطفا توضیح دهید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۲۰ #64488588

با سلام‌ یک‌ خانم‌ که‌ با یک‌ شیشه‌ ۱/۵ لیتری‌‌ بنزین‌ وارده‌ خانه‌ ما میشه‌ و با پاشیدن‌ ان‌ روی‌ خودش‌ و خانم‌ من‌ و بچه‌های‌ کوچک‌ و زن‌ برادرم‌ که‌ با‌ یاری‌خدا و مقاومت‌ خانمم‌ و زن‌ برادرم
و همسایه‌های‌ نتونس‌ فندک‌ بزنه‌ و اون‌ خانم‌ از محل‌ فرار میکنه‌ و بعد با پیلس‌ ۱۱۰ تماس‌ گرفتیم‌ و جای‌ صحنه‌‌ اثار بنزین روی‌ بچه‌ها‌ دو تا خانم‌ و داخل‌ خونه‌ رو نشون‌ دادیم‌ خواستم‌ رهنمای‌ کنید‌ باتشکرفراوان

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعدازطرح شکایت، پرونده وارد فاز تحقیقات مقدماتی میشود که قطعا زمان بر خواهد بود، در صورت عدم دسترسی به متهم، رسیدگی هم در مرحله دادسرا و هم دادگاه بصورت غیابی انجام خواهد شد

با سلام حداقل اتهامی که می شود فعلا به ایشان منتسب نمود ورود به عنف به منزل غیر و شروع به قتل است که لازم است با طرح شکایت در مرجع کیفری تقاضای تعقیب متهم را بنمایید.

پرونده برای ادامه مراحل تحقیقات مقدماتی به دادسرا ارجاع میگردد حدود ۶ماه تحقیقات مقدماتی طول خواهد کشید و بعد از آن مراحل دادگاه شروع میشود که حداقل ۳تا ۶ ماه طول میکشد.