خیانت زن؛ چه حکم قانونی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۳ #64072259

چگونه میتوانم این معضل بزرگ رو سر و سامان بدهم کاری کنم که مادرم پشیمون بشه حکم قانونیش در دادگاه اگر اثبات کنم چیه

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا سوال شما کلی است
ثانیا دفع دخل مقدر: وفق ماده ۱۴ قانون آیین دادرسی کیفری شاکی محسوب می‌شوید
ثالثا با ادله کافی اقدام کنید در غیر این صورت اقدام قانونی توصیه نمی‌شود

با سلام
اولا خیانت که میفرمایید چه نوع خیانتی ( رابطه نامشروع - دخول یا هر مورد دیگری )، تا بتوان مجازات ان را بیان نمود .
اگر تصمیم به حل مشکل دارید بهتر است بصورت گفتمان و با ملایمت جهت اصلاح و برگشت به زندگی و کانون خانواده با ایشان مدارا و اگر قصد اقامه دعوی دارید بایستی با ادله و مستندات کافی بر این امر اقدام گردد
اگر پدر شما در قید حیات هستند پدر میتواند جهت این امر اقدام نماید در غیر اینصورت شما صرفا بعنوان گزارش دهنده میتوانید اقدام نمایید

به دنبال راهکار غیر از حقوقی باشید. مشاوره خانواده باید زوج بروند یعنی به تنهایی زن نیاز به مشاوره ندارد. بلکه مرد نیز نیاز به چند جلسه مشاوره دارند

سلام بهتر است با یک مشاوره خانواده که شامل روانشناس و مشاور حقوقی هست مشورت کنید و درجستجو رفع مشکل باشید و در ضمن اثبات خیانت نیاز به ادله و شاهد کافی دارد و درصورت اثبات بستگی به نوع جرم اثباتی دارد که چون متاهل هستند در هرصورت مجازاتشون سنگین است