سند تک برگی فاقد بنچاق را میتوان به فرد دیگری انتقال داد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷,۰۹۴ #63765

سلام من یک قطعه زمین با سند تک برگی دارم که بنچاق آن را در اختیار ندارم و دفتر خانه ایی که سند را تنظیم کرده نیز بنچاق را ندارد.حال برای سند زدن همه دفتر خانه ها از من بنچاق میخواهند..اما شما فرمودید که وقتی سند تک برگی است دیگر نیازی به بنچاق نیست.لطفا راهنمایی کنید که به مسئول دفتر خانه طبق قانون و تبصرا یی بگویم که نیاز به بنچاق نیست.ممنون

مشاوره حقوقی شهرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه قصد گرفتن سند تک برگ را داشته باشید نیاز به بنچاق میباشد ولی اگر سند تک برگ را اخذ کرده باشید و قصد  انتقال را داشته باشید دیگر نیازی به بنچاق نخواهد بود.