آیا چنین قراردادی، توسط وکیل با اعتبار کافی بین خریدار و فروشنده میتواند بسته شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۰ #63730793

سلام و خسته نباشید
من سرقفلی یک مغازه را طی یک قرارداد از مالک خریده ام ولی سند سرقفلی آنرا به دلیل اعتماد به مالک نگرفته ام (در قرارداد زدن سند سرقفلی توسط مالک تعهد شده است) و مدتی است در آنجا بدون مشکل کار میکنم و اخیرا با موافقت مالک سرقفلی آنرا طی قولنامه فروخته ام و مالک قرار شد مستقیما سند سرقفلی را بنام خریدار جدید بزند. اما مشخص گردید مالک مدتی است با اوقاف بر سر اجاره اختلاف داشته و پرونده در دادگستری در حال رسیدگی میباشد و ممکن است حتی چند سال طول بکشد و در حال حاضر امکان زدن سند را تا پایان رسیدگی به پرونده اش ندارد اما مالک جهت اطمینان خریدار حاضر است قرارداد نوشته شده توسط وکیل که حتی محضری هم باشد به خریدار بدهد تا بعدا سند بزند
۱- آیا چنین قراردادی توسط وکیل با اعتبار کافی بین خریدار و فروشنده میتواند بسته شود؟
۲-در ضمن من چگونه میتوانم ده درصد مبلغ سرقفلی که جهت زدن سند نزد خریدار طبق قولنامه میماند وصول نمایم با توجه به اینکه موقع زدن سند نیز طولانی به نظر میرسد؟
با سپاس وتشکر

مشاوره حقوقی سرقفلی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگرطرفین توافق داشته باشند قرارداد معتبر است