می تونم بر اساس فیش های حقوقی و پرینت حسابم ادعا کنم که من هم سهم دارم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۵۴۹ #62851349

من و شوهرم ۱۵ ساله ازدواج کردیم و طی این ۱۰ سال گذشته من کل حقوق و درآمدم رو تو زندگی خرج کردم یا وام گرفتم و دادم به همسرم تا پس انداز کنه که بتونیم خونه بخریم. ولی همسرم بدون اطلاع من همه پس انداز رو رفته ملک خریده و به نام خودش کرده. آیا من می تونم بر اساس فیش های حقوقی و پرینت حسابم ادعا کنم که من هم سهم دارم؟ در مورد پولهایی که هزینه شده پرینت حساب هست. چون مسئولیت خرید با من بود بیشتر خرج زندگی رو من هزینه می کردم و ایشون بیشتر حقوقشون رو پس انداز می کردن و من هم رو حساب اینکه پس انداز می کنن برای خرید خانه شریکی اعتماد کردم. ولی وامهایی که گرفتم و به ایشون دادم گاها کارت اعتباری بوده و نمی تونم ثابت کنم به ایشون دادم. آیا فقط بر اساس فیش حقوقی می تونم ادعا کنم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان ادعا برای شراکت شما وجود ندارد ولی مباغ پرداختی را میتوانی مطالبه کنی

فقط مبالغ واریزی رو طبق فیشها رسیدها و در صورت لزوم استعلام پرینت از بانک میتونید استرداد ش رو بخواهید.

با توجه به فیش های واریزی و پرینت حساب فقط می توانید دادخواست مطالبه وجه کنید

سلام . از بابت شراکت نمیتوانید درخواستی ارائه نمایید
اما از بابت وجوه پرداختی به همسرتون( درصورت واریز به حساب ایشان) میتوانید آن را مطالبه نمایید .

با درود
در صورت داشتن ادله محکمه پسند صرفا می توانید اقدام به مطالبه وجه نمایید.

با درود
همه موارد آمده در سوال امکان پذیر است، لکن، مستلزم اثبات از جانب شما بعنوان مدعی است (خواهان).
اگر توافقی بر شراکت بوده ‌‌(ولو شفاها) پس از اثبات شما هم شریک املاک میباشید.

با سلام..
شما می توانید به استناد اسناد واریزی درخواست مطالبه مبالغ مذکور را بنمائید.. ولی در خصوص املاک نمی توانید ادعایی داشته باشید..
موفق باشید..