اگر من از پسر شکایت کنم جفت آنها مجازات میشوند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۴۹ #62156719

با سلام اگر کسی با خواهرم رابطه دوستانه برقرار کرده باشد و هر دو زیر ۱۸ سال باشند اگر من از پسر شکایت کنم جفت آنها مجازات میشوند؟ مجازات چیست؟ آیا به نظرتون شکایت بکنم و چگونه میتونم ثابت کنم؟ اونها با هم تماس تلفنی داشتند و دوست خواهرمم هم شاهد ماجرا هست آیا این کافیه؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود طرح شکایت توصیه نمی‌شود

شکایت شما فقط در حد یک گزارش است و اگر پذیرفته شود نسبت به هر دو نفر رسیدگی می شود برای حفظ آبروی خانوادگی اگر شکایت نکنید بهتر است

چون در سنی هستند که متاسفانه از این اتفاقات برایشان می افتد به نظر بنده اگر صرفا فقط تماس تلفنی بوده میتوانید دورا دور کنترل نمایید و از شکایت صرف نظر کنید تا منجر به مشکلات دیگری نگردد. و اگر از باب مزاحمت مستمر و مداوم از سوی پسر باشد میتوانید بابت مزاحمت تلفنی اقدام نمایید

اولا - طرح شکایت کیفری تنها از جانب زیان دیده یا نماینده قانونی او امکان پذیر است و لذا شما برای طرح شکایت فاقد سمت و صلاحیت قانونی هستید.
دوما- در جرم رابطه نامشروع طرفین هر دو مجازات می شوند(شلاق قابل تبدیل به جزای نقدی)
دوما- صرف تماس تلفنی از مصادیق رابطه نامشروع نیست و نیاز به دلایل محکم دارد.