آیا میتوانم از خانواده ام شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۰۰ #59846345

من یه دختر ۱۷ ساله ام. خانواده ام با من رفتار خوبی ندارن و مدام منو سرزنش میکنن و گاهی فحاشی من دو یا سه سال پیش با یه پسر حرف زدم و فهمیدن و هنوز اونو میکوبن تو صورتم قبل از این ماجرا هم منو تو خونه حبس کرده بودن و تا الانم تو خونه حبسم تا دم حیاطم باهام میان و حق انتخاب ندارم چندین بار دست به خودکشی زدم یه بارم فرار کردم و رفتم حمایت از کودک آزاری ولی اونا هم گفتن موردای از تو بدتر هست و به همیت دلیل قبولم نکردن به خودزنی پناه بردم تا آرومتر بشم نشد ولی دستام دیگه جا نداره پره از اسکار حتی الانم قلبم شدید درد میکرد مامانم میگفت بزار بمیره من چیکارش کنم بابامم همینطور.. دیگه نمیفهمم باید چیکار کنم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
بله شما می‌توانید به اتهام ضرب و شتم.علیه آنها طرح دعوا نمائید

با سلام
پیشنهاد می کنم ابتدا از طریق اورژانس خدمات اجتماعی استفاده نمایید. در صورتی که نتیجه بخش نبود، با تهیه ادله محکمه پسند، اقدام به طرح پرونده های کیفری چون حبس غیرقانونی و ... نمایید.

سلام کاربر عزیز نگران نباشید خانواده شما بخاطر اینکه دوست دارند رفتار شما وفق مراد آنها باشند با محدودیت برایتان زندگی را بهتون سخت کرده اند اگر ازارشان ادامه دارد ازشون شکایت نمایید و برای دلگرمی بیشتر با سامانه ۱۲۳ اورژانس اجتماعی تماس بگیرید بنوعی کمک بشما خواهند نمود

با سلام
شما می توانید شکایت کنید

سلام
شما با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و از انها کمک بخواهید .در این شرایط سخت بهتره کار هنری انتخاب کنید که برای شما ارامش بیاورد ودر نهایت اگر درست نشد اقدام حقوقی میتوانید کنید

قانونا شما می توانید از انها شکایت کنید چون خارج از حد درحال تادیب شما هستند وکارشان بی معنی ست

درود بر شما، می‌توانید با تنظیم دادخواست از ایشان جهت ضرب و جرح شکایت کنید، ولی در صورت تایید نیز چاره‌ی کار شما نخواهد کرد، لذا بهتر است با شماره ۱۲۳ اورژانس اجتماعی تماس بگیرید تا خدمات مفیدی را دریافت کنید.