با توجه به اینکه شرکت هیچگونه فعالیتی ندارد چگونه می توان شرکت را غیر فعال به طور کامل و غیر فعال مالیاتی اعلام نمود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۸۴ #58960655

با سلام و احترام
یک شرکت سهامی خاص با یک آدرس ملک شخصی (اجاره نامه یا سند این ملک به نام شرکت یا سهامداران نمی باشد) در مهر ۱۳۹۹ به ثبت رسیده و در سایت ----------------نیز جهت دریافت کد اقتصادی و امور مالیاتی ثبت نام شده است (شما هم اکنون در گام شماره ۴ می باشید که با عنوان ثبت نام کامل و استفاده از خدمات مالیاتی شناخته می شود) حال با توجه به اینکه شرکت هیچگونه فعالیتی ندارد چگونه می توان شرکت را غیر فعال به طور کامل و غیر فعال مالیاتی اعلام نمود تا از مشکلات مالیاتی و جریمه جلوگیری نمود
سپاس

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید عدم فعالیت شرکت را به اداره مالیاتی حوزه مربوطه اعلام نمایید

با درود..
در اینخصوص می توانید مراتب تعطیلی رسمی شرکت را به اداره امور مالیات و دارایی، بطور کتبی با مهر و امضای شرکت اعلام نمایید و در صورت لزوم از ثبت شرکتها نیز جلسه انحلال شرکت را آگهی نمایید..
موفق باشید..

عدم فعالیت را به اداره مالیات گزارش دهید.

با سلام و احترام در اولین اقدام شما باید مراتب طی نامه‌ای کتبی درسربرگ شرکت و با مهر و امضاء به واحد مالیاتی مربوطه اطلاع داده شود.و پس از بررسی کارشناس موافقت یا عدم موافقت اعلام میشود سپس مراحل دیگر را که هر سال انجام میدهید را باید انجام دهید موفق و پیروز باشید با احترام صلاح الدین عالمی

درود
عدم فعالیت شرکت خود را به اداره مالیات اعلام کنید.

ضمن اعلام رسمی تعطیلی شرکت به اداره دارایی
از ثبت شرکتها جلسه انحلال شرکت را آگهی کنید

نامه عدم فعالیت به اداره امور مالیاتی که ادرس محل وقوع شرکت است، بزنید و امور قانونی خود مانند پلمپ دفاتر قانونی و ارسال اظهارنامه ارزش افزوده و ارسال گزارشات فصلی به صورت صفر را نیز انجام دهید.