مدیرعامل می تواند همزمان، رییس و نایب رییس هیئت مدیره باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵,۴۱۷ #90477824

مدیرعامل یک شرکت سهامی خاص
اگر بله لطفا بفرمایید نحوه اقدام به چه صورت است.
مورد دوم هم امضای بنده هست. میخواهم مشخص کنم هرجا مهر و امضا و اثر انگشت من همزمان با هم بود، یعنی من هستم و درصورتی که امضای خالی بود یعنی من نیستم.
این را چطور باید انجام دهم و از طریق کدام ارگان یا مرجع باید پیگیری کنم؟

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.
مدیرعامل شرکت نمی‌تواند در عین حال رئیس هیات‌مدیره همان شرکت باشد، مگر با تصویب سه‌چهارم آرای حاضر در مجمع عمومی. بنابراین مشخص می‌شود که در شرکت‌های سهامی خاص می‌توان فردی را خارج از اعضای هیات‌مدیره به عنوان مدیرعامل انتخاب کرد، اما برای اینکه فردی بتواند هم رئیس هیات‌مدیره باشد و هم مدیرعامل، محدودیتی قانونی وجود دارد.
مورد دوم را از طریق تنظیم حدود اختیارات مدیرعامل و انتشار آگهی در روزنامه رسمی ثبت بفرمایید.

سلام
جهت گواهی اثر انگشت در موارد معدودی مورد تایید است اما مهر و امضا بستگی به مرجعی دارد که سند را تایید می کند مثلا بانک برای حساب ها یا اداره ثبت شرکت ها برای اسناد الزام آور شرکت