برای انصراف و خروج از شرکت باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۷,۹۰۸ #49789629

با سلام. سال ۹۱شرکت تعاونی تاسیس شد و ما را هم سهامدار اون شرکت کردند.تا سال ۹۵پروژه بر میداشتیم و سالیانه با تصویب مجمع سود دریافت میکردیم‌. از سال ۹۶تا الان شرکت پروژه بر نداشته،مجمع برگزار نشده،و سودی هم پرداخت نشده و دوره مدیریت مدیر عامل هم تموم شده.برای انحلال هم شرکا اقدامی نمیکنند.
۲:ایا سود باقیمانده به نسبت سهم تعلق میگیرد.
۳:چه شکایتی و از چه کسی باید تنظیم کنم.

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می بایست درخواست نمایید مجمع عمومی جهت تعیین تکلیف و تنظیم صورت جلسه تشکیل شود

بادرودوسلام ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید.

با احترام بدوا اظهار نامه بفرستید

سلام برای خروج خود از شرکت از طریق بدوا از طریق ارسال اظهارنامه اقدام کنید سود سهام نیز به قدر سهم هر کدام از شرکاست

میتوانید درخواست تشکیل جلسه مجمع دهید و سپس انحلال آنرا خواستار شوید.سود به میزان سهم تقسیم میشودالبته بعد ار تشکیل مجمع عمومی و تعیین میزان سود...

با سلام
ابتدا در خواست جلسه مجمع کنید و انحلال را مطرح کنید

باسلام
هر ذینفعی میتواند تقفاضای تشکیل مجمع نماید