آیا صرفا بصرف ثبت اساسنامه از شمول قانون کار خارج است و چکار باید بکنم و کجا شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۵۰ #58943212

با سلام بنده یک معلم رسمی هستم و در یک موسسه آموزش عالی غیر انتفاعی غیر دولتی چند ماه مشغول بکار شدم و حقوقم را پرداخت نکردن به اداره کار شکایت کردم ابتدا در بدوی رای دادن و موسسه محکوم شد و موسسه هم اصلا در جلسات شرکت نکرد بعد از قطعی شدن حکم من اقدام به دریافت مبلغ حقوق کردم که رای از دیوان آمد و نوشته اگر موسسه اساسنامه اش در سازمان گسترش وزارت علوم ثبت شده باشد از شمول قانون کار خارج است بنده عضو هیات علمی موسسه هم نبودم حالا به استناد این حکم که البته مشخص نیست کدام ماده قانون است هیات تشخیص شکایت بنده را رد کرده و موسسه هیچ آئین نامه مصوبی هم برای حقوق و دستمزد ندارد

مشاوره حقوقی کارگر - کارمند
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
درصورتیکه اساسنامه موسسه درسازمان گسترش وزارت علوم ثبت شده باشدمی بایست ازطریق دادگاه عمومی، حقوقی با دادن دادخواست مطالبه طلب اقدام نماییدو چنانچه اساسنامه موسسه درسازمان مزبورثبت نشده باشدمی توانیدجهت نقض دادنامه هیات تشخیص یاحل اختلاف اداره کارازطریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید

باسلام
باتوجه به نقض رای مراجع حل اختلاف اداره کارتوسط دیوان عدالت اداری وارجاع مجددپرونده به هیات صادرکننده رای جهت بررسی وضعیت ثبت اساسنامه، درصورتیکه هیات تشخیص موضوع ثبت اساسنامه موسسه درسازمان گسترش وزارت علوم راموردبررسی قرارداده باشدواساسنامه موسسه درسازمان... ثبت شده باشدمی بایست ازطریق دادگاه عمومی، حقوقی اقدام نماییدلیکن درصورتیکه موردبررسی قرارنگرفته ویاموسسه درسازمان مزبورثبت نشده باشدمی توانیدباطرح دادخواست جهت نقض دادنامه هیات تشخیص یاحل اختلاف اداره کارازطریق دیوان عدالت اداری فرجام خواهی نمایید
موفق باشید

بااحترام. ازطریق محکام عمومی حقوقی باعنوان مطالبه طلب پیگیری کنید.

با سلام باید دادخواست مطالبه طلب مطرح بفرمائید

با سلام دادخواست مطالبه طلب مطرح بفرمائید

با احترام دادخواست مطالبه طلب مطرح بفرمائید

با سلام
با توجه به اینکه خارج از شمول قانون کار است میتوانید از محاکم قضایی(دادگاه عمومی حقوقی)اقدام کنید.