اگه سابقه بیماری رو مطرح نکنم مشکلی از لحاظ حقوقی بعدا برا من بوجود خواهد آمد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۴ #58923018

سلام وقتتون بخیر ...
من در گذشته به بیماری وسواس فکری دچار بودم و برا درمان دارو مصرف میکردم الان نزدیک به دوسه ساله که دیگه دارو مصرف نمیکنم و تا حدود زیادی بهبود پیدا کردم. از طرفی با دختری آشنا شدم که بهم علاقه داریم و میخوایم با هم ازدواج کنیم خواستم بپرسم که لزومی داره که در مورد بیماری که در گذشته بوده باهاش صحبت کنم و بگم بهش؟چون میترسم که اگه بیماری گذشتمو مطرح کنم مشکلاتی برام بوجود بیاد...و سوال دیگه اینکه اگه سابقه بیماری رو مطرح نکنم مشکلی از لحاظ حقوقی بعدا برا من بوجود خواهد آمد یا نه؟ممنون

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا شرط اول زندگی مشترک وجود صداقت برای طرفین میباشد و بهتر است صداقت پیشه نمایید
دوما مورد بیماری شما جزو مواردی که موجب فسخ نکاح شود نیست

سلام. خیر از موارد فسخ نکاح نمی‌باشد ولی بهتر است که ایشان را مطلع و از مشاور خانواده کمک بگیرید

با سلام
اصولا از لحاظ قانونی اگر بیماری وسواس فکری را بیان نکنید مشکلی پیش نخواهد آمد
اما از لحاظ اخلاقی اگر بیماری در شما بسیار شدید است و امکان دارد دوباره به آن مبتلا شوید بهتر است به ایشان بگویید

با سلام به قولی جنگ اول به از صلح آخر

اینکه بیماری خودتان را به ایشان بگویید یا نگویید با خودتان است و سلیقه ایی شخصی قابل احترام است اما دوستانه عرض کنم تجربه نشان داده این مسائل را اول کار مطرح کنید ولو خدای نکرده توافق حاصل نگردد اما حداقل تکلیف آینده را همین حالا مشخص میکنید البته این می تواند یک پیشنهاد دوستانه باشد چرا که این مسئله در علم حقوق در ورای قانون دیده شده لذا سوال اول خارج از دایره موضوعات حقوقی بود و جوابش را خدمت شما عرض نمودم و اما کتمان بیماری گذشته با توجه به توضیح شما که فرمودید دو سه سال از سلامتی شما گذشته و در حال حاظر صحیح و سالم هستید لذا از لحاظ حقوقی بعدها اگر هم خدای نکرده دور از جان شما بیماری عودت نماید نمی تواند به صرف بیماری باعث از هم پاشیدن زندگی شما شود

با سلام و احترام
خیر این بیماری از لحاظ حقوقی موجبی برای فسخ نکاح نخواهد بود
ولی اگر از این پنهان کاری ضرری به زوجه برسد می‌تواند جبران خسارت را از شما بخواهد
ولی پیشنهاد اکید می‌شود حتما با مشاور خانواده در این مورد صحبت کرده و نظر ایشان را هم جویا شوید