من در یه مورد شکایت نیاز به فیلم دوربین واسه دادگاه دارم میگه چون مال دوسال پیشه نمیتونیم همکاری کنیم؛ چه اقدام قانونی بکنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۵۱۵ #58859255

درود..
خواستم بدونم فروشگاه ها ملزم به نگهداری فیلم دوربین مداربسته هستن و اگه هستن تا چند وقت، من در یه مورد شکایت نیاز به فیلم دوربین فروشگاه واسه دادگاه دارم میگه چون مال دوسال پیشه نمیتونیم همکاری کنیم

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .ظرفیت محدود است و مدت کوتاهی نگهداری میشود

با توجه به عدم ظرفیت نگهداری موارد ضبط شده تا دو سال قبل در دوربین امکان ندارد لذا باز بینی آن مقدور نخواهد بود

درود
معمولا فیلم های ضبط شده در فروشگاهها برای مدت زیاد نگهداری نمی شوند.

باسلام بستگی به دستگاههای ذخیره تصاویر وفیلمهای فروشگاه دارد.درصورتی که حافظه محدودباشد امکان دریافت اطلاعات وجود نخواهد داشت.

درود بر شما، قطعا ظرفیت نگهداری این دوربین‌ها به مدت ۲سال نبوده و در همینطور بدون دستور قضایی حتی در صورت وجود تصاویر، فروشگاه الزامی به همکاری با شما ندارد.

با سلام..
اولا؛ هیچ الزامی به نگهداری تصاویر دوربین توسط فروشگاهها به مدت طولانی دوسال تعریف نشده است..
در ثانی؛ اصولا ظرفیت حافظ و هاررد منصوبه در دستگاههای دوربین مدار بسته، اصـولا محدود بوده و توان ذخیره و ضبـط تصاویر به مدت طولانی دو سال را نداشته و ندارند..
موفق باشید..

با سلام
حسب ابلاغ اداره اماکن موظف به داشتن دوربین مداربسته می باشند .
به واسطه ظرفیت محدود حافظه دوربینهای مداربسته معمولا امکان ذخیره تصاویر برای مدت دوسال وجود ندارد . علی ای حال در صورت نیاز به احراز امر می توانید از طریق مقام قضایی نسبت به اخذ دستور لازم جهت اخذ فیلم دوربین مد نظر خود اقدام نمایید .