اگه در زمان مقرر نیز تخلیه نکرد چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۷ #57921321

سلام خانه ای رو به یکی از آشنا ها اجاره دادم، سال اول قراردادی دست نویس یکساله نوشتیم و سالهای بعد قراردادی ننوشتیم(چهار سال) و همینجوری هر سال مبلغ کمی به کرایه خانه اضافه میکردم، و دیگه قراردادی ننوشتیم، و حتی قرارداد اولیه رو پش نویسی هم نکردیم، از ایشون خواستم یکماه زودتر خونه رو تخلیه بکنن، ( مبنای ما روز و ماه قرارداد اولیه می‌باشد ) خودم می‌خوام تو خونه ساکن بشم، ولی ایشون این کارو نمیکنه، حالا اگه بخوام شکایت کنم با توجه به اینکه هیچ قراردادی نداریم چه باید بکنم؟؟!
و روال شکایت زمان بر خواهد بود یا اینکه زود انجام میشود؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به مهر
اظهارنامه ای مبنی بر درخواست تخلیه و عدم رضایت به ادامه قرار داد ارسال نمایید .
سپس درخواست تخلیه خود را در دفتر خدمات قضایی تقدیم کنید

باسلام
هرچند به دلیل دستور ستاد کرونا تخلیه مورد اجاره کمی سخت و در برخی موارد انجام میگیرد
اما شما با استناد به قرارداد سال اول و شهادت شهود بر علیه مستاجر اقدام کنید بهتراست ابتدا اظهارنامه ارسال نمایی تا مدرک موثق باشد