لطفا اگر امکان دارد راهنمایی کنید که چگونه میتوانم این زمین سهم ارث فروشنده را به نفع پدرم تمام کنم تا سند آن صادر گردد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۰۲ #56196927

با عرض سلام و خسته نباشید.
پدر بنده حدود ۱۵ سال گذشته زمینی را خریداری کردند.
فروشنده از سهم و ارث خود این زمین را فروخته اند و بعد از فروش به پدر بنده به چندین نفر دیگر همان متراژ زمین را فروخته اند.
طبق شکایت افراد خریدار فروشنده حدود ۵ سال به زندان محکوم شده اند و دادگاه رای صالح را به خریدار اول(پدر بنده) داده اند.
در عین حال این زمین هیچگونه سندی ندارد و هیچگونه تفکیکی در آن صورت نگرفته است.
کلیه مراحل طی شده فاقد اعتبار انتقال مالکیت است و فروشنده قابلیت انتقال ندارد.
با تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که انجام معامله از سوی پدر شما به صورت صحیح انجام شده باشد دادخواست الزام به تنظیم سند را علیه فروشنده مطرح نمایید

درود :.درصورتی که دادگاه رای رابه نفع پدر شما صادر کرده باشد. دادخواست الزام به سند رسمی علیه فروشنده را بدهید.

با درود..
در اینخصوص می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و عنداللزوم صورتمجلس تفکیکی مطرح نمایید..

با سلام و احترام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و صورتمجلس تفکیکی بدهید موفق و پیروز باشید

دادخواست الزام به تنظیم سند علیه فروشنده دهید

درود بر شما، با توجه به صحت معامله‌ی پدر شما، بایستی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه فروشنده طرح شود.

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و صورتمجلس تفکیکی بدهید