وادار به تن فروشی میکند؛ چطور اقدام قانونی کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۴۴ #55578791

مادرم منو سالهاست به تن فروشی وادار میکند و از من عکس تهیه کرده با مردی که اولین بار به من تجاوز کرده

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با استناد به دلایل خود از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت علیه ایشان را ثبت کنید

با سلام
عمل مادر شما قوادی است
با تنظیم شکوائیه بر این عنوان به طرفیت مادر خویش از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام بفرمایید
و نیز موضوع داشتن فیلم و عکس از رابطه شما برای تحت سلطه خویش داشتن شما را به دادگاه اعلام نمایید

اگر شما زیر ۱۸ سال می باشید کودک محسوب می شوید و اینگونه رفتارها مشمول کودک آزاری بسیار شدید و جرم است برای کمک‌گرفتن از متخصصان و سازمان‌های مسئول در مورد کودک‌آزاری می‌توان با اورژانس اجتماعی ۱۲۳، یا صدای یارا (خط تلفنی انجمن حمایت از حقوق کودکان) یا سازمان بهزیستی یا دادستانی استان‌ها تماس بگیرید .
واگر بالای ۱۸ سال هستید به دفتر خدمات الکترونیک هر جا که در دسترس شما هست مراجعه و شکایت خودتان را ثبت و نگران تهدید مادرتان در خصوص عکس گرفتن از اولین را بطه نباشید

با سلام
شما به راحتی میتوانید از دست مادرتان شکایت کنید واگر مدرکی برای اثبات داشته باشد بهتر است

اگربتوانید اثبات کنید به دادسرای محل زندگی وکلانتری محل مراجعه کن وازاین مادر بی رحم شکایت کن
پس حتما به دفترخدمات قضایی مراجعه کن وخودت را ازاین زندگی فلاکت بار وغیرقابل تحمل نجات بده

شکوایه به عنوان قوادی علیه مادر تنظیم کنید. در دفترخدمات ثبت نمایید.

با مراجعه به دادسرای محل اقامتان اقدام به شکایت نسبت به اجبار و اکراه به ارتکاب عمل حرام زنا یا رابطه نامشروع نمایید