با عدم حضور بنده؛ چه رایی صادر میگردد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۴ #55237869

سلام از تاریخ ابلاغ من مهلت دو روز گذشته که نوشنه ۱میلیون باید هزینه کارشناسی بریزی نوع علت مهلت انجام کاری برای منافع ذی سمت و مرتبطین علت حطور هم پرداخت حق کارشناسی حالا من دو روز دیر تر فهمیدم نرفتم چی شده رای اومده

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر هزینه کارشناس رو پرداخت نکنید رسیدگی به کار شما نخواهد شد و دادگاه تصمیم لازم را خواهد گرفت

احتمالا شما درخواست ارجاع امر به کارشناسی دادید و باید مبلغ کارشناسی را واریز می کردید لاکن چون واریز نکردید از عداد دلایل شما خارج خواهد شد.

با سلام
ظاهرا شما درخواست کارشناسی داده بودید
بنابراین باید در مهلت مشخص شده هزینه کارشناسی را پرداخت میکردید .و قانونا چون هزینه کارشناسی در مهلت معین پرداخت نشده دادگاه میتواند آن را از دلایل ارایه شده شما به دادگاه خارج کند .
اما پیشنهاد میشود سریعا به دادگاه مراجعه کنید و با قاضی پرونده صحبت کنید ممکن است اگه علت دو روز تاخیر را موجه تشخیص دهد به شما اجازه پرداخت هزینه کارشناسی را بدهد .

با سلام
اگر شما درخواست کارشناسی داده بودید و در مهلت مقرر هزینه را واریز نکردید کارشناسی از دلایل ارایه شده به دادگاه حذف میشود و پرونده به کارشناسی ارجاع نمیشود و دادگاه بدون نظر کارشناس تصمیم میگیرد