اگر در تجدید نظر رای مجددا بنفع ما صادر نشد؛ امکان اعتراض مجدد هست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۱۷ #55217979

باسلام
در دادگاه بدوی رای بنفع ما صادر نشد و قاضی شکایت ما در دعوای تقابل و شکایت دیگری که در پرونده ای جداگانه علیه خواهان و دو نفر دیگر انجام دادیم و درخواست دادیم در همون دادگاه و همزمان بررسی بشه رو کاملا نادیده گرفت و حکم خلع ید منزل رو داد
۱- از زمان ثبت درخواست تجدید نظر در شعبه دادگاه بدوی معمولا چقدر زمان میبره تا به تجدید نظر ارجاع و شعبه تجدید نظر مشخص بشه؟
۲-در دعوای حقوقی جلسه حضوری تشکیل میشه اگر در لایحه درخواست شده باشه؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سوال اولتون بستگی به ترافیک پرونده ها دارد نمیشه جواب قطعی داد سوال دوم شما هم دقیقا به قاضی بستگی داره لایحه ازطرف هر دو طرف دعوی جام و کامل باشه اعلام میکنند به علت تکمیل مدارک نیاز به مراجعه حضوری نیست یکی از شماهم لایحه اتون ناقص باشه جلسه حضوری تشکیل میدن به خودشون بستی داره اما در خصوص سوالتون در عنوان باید دلیلتونو بابت اعتراض بدونم اگر از جهات اعاده دادرسی باشه بله میشه

با سلام
تشخیص امر برای تشکیل جلسه دادرسی بصورت حضوری در دادگاه های تجدید نظر ، صرفا در صورت صلاحدید دادگاه خواهد بود
و برای زمان دادرسی و صدور حکم نمیتوان زمان دقیقی تعیین نمود زیرا بر حسب تراکم پرونده ها از دو تا شش ماه زمان بر خواهد بود .

زمان رسیدگی بسته به ازدحام پرونده ها در شعبه دارد تشکیل جلسه حضوری در دادگاه تجدید نظر اصولا انجام نمی شود مگر اینکه قاضی حضور طرفین را لازم بداند

با سلام..
در خصوص پاسخ به سئوالات شما به تشریح بیان می گردد:
۱_ پس از ثبت دادخواست اعتراضیه به دادگاه بدوی و اقدام دفتر شعبه بر ارسال اوراق اعتراض به طرف مقابل جهت انجام تبادل لوایح و وصول جوابیه تبادل لوایح و ارسال به دادگاه تجدیدنظر و وصول به دادگاه تجدیدنظر و تعیین شعبه و ارسال به شعبه تجدیدنظر جهت ثبت و تعیین وقت نطارت و رسیدگی، معمولا بیش از دو ماه طول می کشد..
۲_ رسیدگی در داادگاههای تجدیدنظر.. اصل بر رسیدگی عیرخضوری می باشد، مگر اینکه شعبه حضور طرفین دعوی را صروری بداند که در اینصورت با تعیین وقت، طرفین دعوی با اخطاریه رسمی برای روز مشخص دعوت می گردند..
موفق باشید..

-- معمولا از زمان ثبت دادخواست تجدیدنظر تا زمان ارسال پرونده به تجدیدنظر و ارجاع به شعبه بین ۲ تا ۳ ماه زمان میبرد .
-- در دادگاههای تجدیدنظر اصل بر رسیدگی غیابی است و تعیین جلسه رسیدگی استثناء بوده و بستگی به تشخیص قضات دارد . درخواست شما در لایحه تقدیمی برای تعیین وقت رسیدگی تاثیری در موضوع تدارد .

اینکه چه مقدار زمان میبرد تا پرونده در دستور کار تجدید نظر قرار بگیرد و برای آن وقت تعیین کنند بسته به شعبه متفاوت است و بستگی به نظر قاضی پرونده دارد که ایا طرفین را بخواهد یا خیر

سلام بعداز ثبت لایحه تا ارسال دادکاه تجدید نظر بسته به اذهام پرونده در دادگستری بستگی دارد
رزمورد سئوال دوم شما تشخیض اینکه حضوری جلسه تشگیل بشه یا تجدیدنظر بدون حضور طرفین رسیدگی و رای صادر کنه به خودشان بستگی دارد
لیکن پس ارسال دریافت اسمس و مشخص شدن شعبه تجدیدنظروثبت لایحه شما حضورا به شعبه مراجعه و قضات را توجیح کنید درحضور طرفین رسیدگی نمایند