چطور اثبات کنم که این طبقه اضافه نیز بخاطر جبران ضرری که زمین اشتباهی را ساختم اضافه نمودم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۴۳ #54646201

با سلام
اینجانب فردی بیسواد هستم که یک واحد آپارتمان پیش فروش کردم و داخل قولنامه ذکر شده که آپارتمان در سه طبقه ساخته شود و حق اضافه کردن طبقات را ندارد اینجانب چهار طبقه ساختم و خریدار دعوی قلع قمع طبقه اضافه را از دادگاه تقاضا کرده آیا میشود به استناد اینکه اینجانب علم به این قضیه نداشتم که طبقه اضافه را ساختم، البته واقعا من ندانستم و حتی این زمین را ساختم نیز اشتباهی ساختم و مجوز زمین کناری را داشتم و این طبقه اضافه نیز بخاطر جبران ضرری که زمین اشتباهی را ساختم اضافه نمودم، استناد قانونی چیست که دفاع کنم،کسانی گفتن راه دفاع
۱-لایحه قانونی راجع به رفع تجاوز و جبران خسارت
۲-قاعده لاضرر
من حاضر جبران خسارت بنمایم و پولی طبق نظر کارشناس به خریدار بدهم

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ارادت
بهترین روش در ابتدا توافق با خریدار است ، در صورتیکه توافق صورت نگرفت بدلیل اینکه شهرداری ذینفع در تشخیص تخلف است میتوانید استناد نمایید که با توجه به صلاحدید شهرداری و جلوگیری از ضرر و زیان در ساخت ، طبقه چهارم را اضافه نمودید . همچنین تعهدی که در بیعنامه خریدار ذکر نمودید از تعهدات غیرمقدور است و از شروط مفصله باطل است .

درود ....طبق قانون ندانستن (سواد نداشتن) مستند دفاع شما نمیتواند قرار گیرد .....بهتر است پس ازمراجعه به شهرداری و تعیین تکلیف پایان کار وپرداخت خسارات مربوطه در مورد شکایت خریدار مشورت بگیرید

شما باید عدم سو نیت خود را ثابت کنید تا مشول مجازات نشوید لذا بی سوادی دلیلی بر توجیه کار اشتباه نیست برای حل و فصل موضوع از طریق وافق اقدام کنید.

بی سواد بودن شما در ساخت ساز غیر مجاز یکه طبقه اضافه آپارتمان چندان تاثیری در روند پرونده ندارد .و نکته قابل ملاحضه در دادگاه بایستی اثبات کنید هیچ سو نیتی نداشتیت مراتب با یک لایحه دفاعی به دادگاه تقدیم کنید خسارت به هر شیوی که میدانیت پرداخت کنید

با سلام..
اولا در خصوص بی سوادی.. ۱_ اولا جهل به قانون رافع مسیولیت نمی باشد.. بدین معنی که هیچ کس نمی تواند به استناد به عدم آگاهی و عدم اطلاع از قانون، اعمال و رفتار برخلاف قانون ارتکابی خود را توجیه نموده و خواستار برائت خود گردد..
۲_ در ثانی: در صورت امکان بهتر است با خریدار وارد مذاکره گردیده و بنحوی رضایت وی را جلب نمائید..
۳_ در خصوص لایحه های درخواستی نیز.. از طریق تنظیم اوراق قضایی درخواست خود را ثبت نمائید..
موفق باشید..