کلید پارکینگ به چه کسانی تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۷,۱۵۱ #54448907

سلام
دریک آپارتمان ۷ واحدی هستیم فقط سه واحد پارکینگ دارن و ساختمان دو درب ورود دارد یکی پارکینگ و درب اصلی ساختمان و انباری بعضی واحدها در پارکینگ هست البته از درب اصلی مسیر برای پارکینگ هست که به انباری دسترسی داشته باشن.
آیا کلید درب پارکینگ باید به دیگر واحدها که پارکینگ ندارن داد؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید پارکینک ساختمان جزو مشاعات می باشد و بهتر است برای اشخاصی که انبراشان در پارکینگ قرار دارد کلید برای همه ساکنین تهیه کنید .

ماده ۲
قسمتهای مشترک مذکور در این قانون عبارت از قسمتهایی از ساختمان است که حق استفاده از آن منحصر به یک یا چند آپارتمان یا محل پیشه مخصوص نبوده و به کلیه مالکین به نسبت قسمت اختصاصی آنها تعلق می گیرد به طور کلی قسمتهایی که برای استفاده اختصاصی تشخیص داده نشده است یا در اسناد مالکیت ملک اختصاصی یک یا چند نفر از مالکین تلقی نشده از قسمتها مشترک محسوب می شود مگر آن که تعلق آن به قسمت معینی بر طبق عرف و عادت محل مورد تردید نباشد.

سلام
پارکینگ نیز جزو مشاعات می باشد و سایر نیز به علت وجود انباری دارای حق در پارکینگ می باشند لذا نمیتوان ایشان را از داشتن کلید پارکینگ محروم داشت

بله تمامی واحد ها بایستی کلید درب پارکینگ را داشته باشند

سلام
کلید می تواند در اختیار همه ساکنین باشد.
چون پارکینگ جز مشاعات محسوب می شود .

قانونا البته در اپارتمانها تمام قسمتهای مشاعی همگی حق تصرف داردند( ولی بنظرم دربی که برای استفاده بدون پارکینکها ضروری نیست چه نیاز به کلید است بگیروداد دادگاه نمی ارزد )

با سلام
پارکینگ جز مشاعات می باشد و تعدادی از واحدها انباری در پارکینگ دارند لذا کلید می تواند در اختیار همه باشد یا به نحو دیگری توافق نمایند