می توانم دستور تخلیه بگیرم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۵۰۳ #54355756

سلام .میخواهم با مستاجر قرارداد بنویسم ولی ایشان اعلام داشته حدودیک سوم مبلغ رو یکماه بعد و دو‌سوم مبلغ را حین امضا قرارداد پرداخت خواهد کرد .چه ریسک ها و مخاطراتی متوجه من به عنوان موجر است .چه نکاتی در متن قرارداد اجاره اضافه کنم بهتر است .اگر در موعد مقرر مبلغ ودیعه را پرداخت نکند می توانم دستور تخلیه بگیرم ( با توجه به مصوبه کرونا ) و چقدر گرفتم دستور تخلیه طول می کشد ؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید از خدمات تنظیم قرارداد سایت استفاده بفرمایید .

سلام
پیشنهاد می گردد از قسمت تنظیم قرارداد سایت اقدام نمایید

باسلام میتوانید در قرارداد شرط فسخ ذکر نمایید همچنین تضمین مناسب یا وجه التزام نیز میتوانید در عقد ذکر نمایید.

اصولا انعقاد قرارداد به توافق طرفین بستگی دارد.

سلام.شروط و قیودی در قرارداد مطرح کنید به عنواد مثال شرط فاسخ یا حق فسخ.در زمان کرونا نیاز شخصی برای تخلیه باید ثابت بشه

باسلام
باید شرط فسخ یا شرط فاسخ بگذارید. با متخصصین سایت مشورت فرمایید.

بااحترام
باید تمامی موارد گفته شده در قرارداد اورده شود